Oppskrifter med kyllingfilet til middag
Hvis du trenger noe enkelt, lettvint og deilig til middag, er en rett med kyllingfilet den perfekte løsningen. Her kan du utforske alle våre oppskrifter med kyllingfilet – fra hverdagsmiddager til helgekos.
Oppskrifter med kyllingfilet
Utforsk alle oppskrifter med kyllingfilet fra HelloFresh for å finne en rett som passer til dine ønsker og din timeplan.Flere Oppskrifter med kyllingfilet
Raske oppskrifter med kyllingfilet
Gjør middagen til en lek med disse raske oppskriftene på kyllingfilet, som er klare på 30 minutter eller mindre.Flere Raske oppskrifter med kyllingfilet
Topprangerte oppskrifter med kyllingfilet
Prøv våre mest populære oppskrifter på kyllingfilet, høyt rangert av HelloFresh-kunder akkurat som deg.Flere Topprangerte oppskrifter med kyllingfilet
Familievennlige oppskrifter med kyllingfilet
Leter du etter en oppskrift med kyllingfilet som hele familien vil elske? Da trenger du ikke lete lenger! Vi har oppskrifter som er fulle av smak og garantert en suksess hos både store og små.Flere Familievennlige oppskrifter med kyllingfilet
Enkle oppskrifter med kyllingfilet
Oppdag våre enkleste oppskrifter med kyllingfilet, ideelle for enkle, stressfrie middager.Flere Enkle oppskrifter med kyllingfilet
Oppskrifter på kyllingfilet-burgere
Gjør burgeroppskriftene dine litt bedre med kyllingfilet for en lettere, men likevel overbærende vri.Allsidige middager med kyllingfilet


Rask inspirasjon og smakfulle variasjoner med kyllingfilet


Vanlige spørsmål om kyllingfilet og kyllingbryst
Hvor lenge skal jeg steke kyllingfilet i ovnen?
Stek kyllingfilet i ovnen på 190 °C i 20-25 minutter, til kyllingen har nådd en trygg kjernetemperatur på 75°C.
Hvor mye protein inneholder en kyllingfilet?
Et typisk rå kyllingfilet på 100 g inneholder ca. 22–25 gram protein, og er dermed en god kilde til magert og mettende protein.
Hvordan steker jeg en kyllingfilet på best mulig måte?
Varm olje i en panne, krydre kyllingen og stek den i 6-8 minutter på hver side på middels varme til den er gyllenbrun og har nådd en trygg innvendig temperatur.
Hvordan tiner jeg kyllingfilet?
Tin kyllingfilet over natten i kjøleskapet, eller bruk kaldtvannsmetoden ved å senke dem ned i en lukket pose i ca. 30 minutter per 500 g.
Hvor mye kyllingfilet per person?
Beregn 150–200 gram kyllingfilet per person til middag. Til lettere retter som wraps og salater holder det ofte med 100–125 gram.
Hvordan krydre kyllingfilet?
Kyllingfilet kan krydres med alt fra urter og sitron til sterke krydderblandinger. Prøv også marinader med olje, sitrus og soyasaus for ekstra smak.
Hvor mange grader skal kyllingfilet være?
Kyllingfilet bør ha en kjernetemperatur på 70 °C for å være trygg å spise. Bruk steketermometer for best resultat.
Gled deg til middag hver dag!
+4




Oppskrifter du vil elske!
Få deilige og enkle oppskrifter og alle de ferske ingrediensene dine levert på dørstokken hver uke