Smaker fra hele verden

Våre beste middagsoppskrifter til hverdag og helg

Hva skal du ha til middag i dag? Her kan du gå på oppdagelse i våre fristende og lettvinte middagsoppskrifter og oppdag en blanding av gamle klassikere, spennende fusjonsoppskrifter og retter fra hele verdenen. Vi har noe for alle!

Mest populære oppskrifter

Har du lyst til å prøve våre mest populære oppskrifter? Vi har samlet alle favorittene på denne siden

Sjekk ut våre beste vegetariske middag

Middagsoppskrifter som du vil bruke igjen og igjen

Bli inspirert av våre oppskrifter til din neste middag

Fra sommersalater, festmat og BBQ-oppskrifter til vintervarmere og sunne vegetariske festmåltider - våre middagsoppskrifter skaper enkle, næringsrike måltider som alle rundt bordet ditt vil sette pris på.
Våre deilige middager gir deg de beste oppskriftene og middagstipsene du trenger for å lage smakfulle måltider hver eneste dag. Enten du er ute etter raske og enkle oppskrifter eller ønsker å imponere gjestene dine med gourmetmiddager, har vi det du trenger. Med vårt nøye utvalgte utvalg av oppskrifter kan du utforske nye smaker og kulinariske eventyr, samtidig som du beholder de tidløse favorittene på menyen. Utforsk vårt spekter av middagsoppskrifter og la deg inspirere til å skape de mest smaksrike middagene hjemme.
Vår alltid skiftende ukemeny tilbyr dusinvis av oppskrifter som passer for alle smaker, dietter og preferanser. Bryt hverdagsrutinen ved å utforske vårt utvalg av middagsoppskrifter for all den inspirasjonen du trenger!

Middagsoppskrifter til når du vil lage noe godt

Når du har lyst til å lage noe virkelig godt til middag, trenger du inspirasjon og pålitelige oppskrifter. Våre middagsoppskrifter er skreddersydd for de øyeblikkene når du ønsker å skape kulinariske mesterverk hjemme på kjøkkenet. Og med våre nøye utvalgte Premium-oppskrifter kan du enkelt imponere familie og venner med smakfulle måltider. Fra enkle hverdagsretter til mer avanserte gourmetopplevelser, har vi oppskrifter som passer til enhver anledning.

Få våre beste middagstips her

5 essensielle kjøkkenregler

Enten du lager bestemors gamle oppskrift på lapskaus eller improviserer med en festlig pasta, er det noen ting som kan få maten til å smake bedre. Her er noen tips som du kan bruke til enhver oppskrift, enten du lager en rask carbonara eller løfter dagen med en mørbradbiff:
  1. Smak mens du tilbereder: Når du tilsetter grunnleggende krydder som salt, sukker eller pepper bør du alltid smake. En god tommelfingerregel for salte oppskrifter er å tilsette en klype salt hver gang du tilsetter nye ingredienser.
  2. Tørre og friske urter: Tilsett tørre urter i begynnelsen av matlagingen, og friske urter på slutten. Tørre urter bruker litt tid på å utvikle smaken i en rett, mens friske urter smaker best som de er – så tilsett dem til slutt eller etter tilberedningen.
  3. Forberedelser først: Det er en god idé å rengjøre arbeidsflatene, hakke det som skal hakkes og måle opp det som skal måles før du setter i gang med festmåltidet. Oppbevar de forberedte ingrediensene i forskjellige skåler, slik at du lett kan nå dem uten å måtte stoppe opp midt i matlagingen og miste flyten.
  4. Tilsett syre for en dypere smak: Hvis maten smaker litt flatt kan du prøve å tilsette litt sitronsaft eller en skvett eddik. Syrligheten vil gi dybde til måltidet ditt, konkurrere med bitre smaker og lysne opp andre.
  5. Følg ikke alltid oppskriften: Alle ovner, kokeplater og kjøkkenapparater er forskjellige. Hvis en oppskrift sier at du skal steke noe i 20 minutter, bør du tenke på hvordan det skal se ut eller lukte, f.eks. gyllenbrunt, og bruke det som rettesnor.
Vi håper disse 5 tipsene kan hjelpe deg på veien til å bli en enda bedre kokk. Hvis du ønsker du å forbedre ferdighetene dine, utvide repertoaret ditt og få mer selvtillit på kjøkkenet, kan vi varmt anbefale våre matkasser. I tillegg til ferdigporsjonerte ingredienser følger også våre enkle trinn-for-trinn oppskriftskort med i kassene. Du kan altså enkelt ta dine kulinariske ferdigheter til neste nivå og utforske nye smaker med tillit med HelloFresh.

Hjemmelagde middager skapt av oss – tilberedt av deg

Når vi hos HelloFresh lager nye oppskrifter, sørger vi for å ha deg i tankene. Vi vet at alle har sine egne preferanser og følger en unik livsstil når det kommer til mat. Så enten du elsker solide kjøttretter eller foretrekker velsmakende vegetariske, pescatariske eller lavkarbomåltider, har vi deg dekket med våre oppskrifter.
Hvis du alltid går tom for tid kan du sjekke ut vår oppskriftssamling med raske oppskrifter som kan piskes opp på så lite som 20 minutter. Lager du mat til familien din? Gled de kresne krabatene dine med barnevennlige retter. Eller ta en titt på samlingen av våre mest populære oppskrifter som inneholder våre mest elskede oppskrifter og ideer til middag.
Ønsker du å ta skrittet videre og gjøre det litt enklere for deg selv i hverdagen, kan du prøve en matkasse fra oss. Med en matkasse får du nemlig oppskrifter og tilhørende ingredienser levert rett på døren. Du kan selv skreddersy matkassen slik du vil, ved å velge dine favoritter blant våre mange oppskrifter. Enklere blir det ikke!
Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!

Oppskrifter du vil elske!

Få deilige og enkle oppskrifter og alle de ferske ingrediensene dine levert på dørstokken hver uke

Spar opptil 1549 kr