HelloFresh
Oppskrifter
Mest Populaere Oppskrifter

Mest populære oppskrifter

Våre mest populære oppskrifter

Her finner du de mest populære oppskriftene våre som har sjarmert kundene våre mest. Så hvis du er på jakt etter inspirasjon til matlagingen hjemme, er det en god idé å utforske alle favorittene.

Utforsk våre mest populære oppskrifter

Bli inspirert av de mest populære oppskriftene våre

Prøv kundenes favoritter selv

Trenger du inspirasjon til middagen? Og har du lyst til å prøve noen av våre mest populære oppskrifter? På denne siden har vi samlet alle favorittene. Ta en titt på noen av våre mest populære oppskrifter som du kan nyte om og om igjen. Våre kresne matelskere anser tross alt disse som sine favorittmåltider og har valgt dem igjen og igjen!
Her er tre av de mest populære oppskriftene hos HelloFresh. Hvilken ville du valgt?
  1. Stemmene er talt opp, og våre asiatiske tacos med kjøttdeig, pak choi og srirachadressing er kåret til retten over alle retter i HelloFresh sin mest populære oppskriftssamling. Taco er, og forblir, en klassiker i Norge. Og dette er retten for deg som vil ha en ny vri på fredagstacoen. Eller for deg som vil lage noe digg når tiden er knapp. Retten tar nemlig kun 15 minutter å lage, men er fylt med smak.
  2. Hvis du kunne tenke deg noe vegetarisk, kan vi anbefale honningstekt halloumi med tzatziki, tomatsalat og pommes frites. Vil du unne deg en syndig god middag på gresk vis, er denne retten for deg. Sprø, hjemmelagde pommes frites smaksatt med aromatisk oregano og sitron kombinert med halloumi stekt i honning og sitron er akkurat så godt som det høres ut. Sammen med tzatziki og en frisk salat med ovnsbakte tomater kan du få alle smakene til å gå opp i en høyere enhet og servere en usedvanlig god middag på null komma niks!
  3. Prøv også vår honning- og soyamarinert kylling med peanøttsalat, pommes frites og aioli, som er en sikker hit. Retten er full av smak, farge og tekstur. Det er nemlig ikke uten grunn at denne havner på topp tre. Prøv den og se selv hvorfor den ble kåret til en av våre mest populære oppskrifter.

Ofte stilte spørsmål om våre populære oppskrifter

Hvilke oppskrifter er de mest populære?

Blant de mest populære oppskriftene våre finner du asiatiske tacos, honningstekt halloumi og honning- og soyamarinert kylling. Utforsk disse og flere andre populære oppskrifter her hos HelloFresh.

Kan jeg finne oppskrifter tilpasset mitt nivå?

Oppskriftssamlingen vår inneholder retter som passer for alle nivåer - enten du er nybegynner eller mer erfaren på kjøkkenet. Alle oppskriftene våre er merket med en vanskelighetsgrad, slik at du enkelt kan se hvilket nivå retten befinner seg på.

Kan jeg finne populære vegetariske oppskrifter?

I vårt utvalg av populære oppskrifter finner du også en rekke vegetarretter for deg som er vegetarianer eller bare vil kutte ned på kjøttforbruket. Her finner du for eksempel pulled beans-taco og honningstekt halloumi.

Gled deg til middag hver dag!

+5

Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!

Oppskrifter du vil elske!

Få deilige og enkle oppskrifter og alle de ferske ingrediensene dine levert på dørstokken hver uke

Spar opptil 1549 kr