HelloFreshIconChevronRightSmallMatkasseIconChevronRightSmallKalorismarte
HelloFresh Logo

Kalorismart matkasse: Lag middager med få kalorier

Velg våre næringsrike og balanserte
kalorismarte måltider som gjør det litt
enklere å spise litt sunnere – uten å ofre smaken.
Velg våre næringsrike og balanserte
kalorismarte måltider som gjør det litt
enklere å spise litt sunnere – uten å ofre smaken.

Gjør middagsplanleggingen enklere med HelloFresh-appen

app market qr code image
Velg middagene dine med få klikk
Få enkle instruksjoner mens du lager middag
Administrer det fleksible abonnementet ditt i appen
Endre enkelt leveringsdag og tidspunkt etter behov
Bestill nå og spar opptil 1549 kr!
app install image

Ser du etter kalorismarte oppskrifter med maks 650 kcal til middag?

Hvis du leter etter matkasse fylt med oppskrifter med maksimalt 650 kalorier til middag, trenger du ikke lete lenger. Hos HelloFresh tilbyr vi nemlig matkasser fylt med knasende ferske grønnsaker og mettende proteiner. Slik kan du få nye og spennende smaksopplevelser samtidig som du holder kaloriinntaket nede.

Enkle, smaksrike oppskrifter med litt færre kalorier

Enkle, smaksrike oppskrifter med litt færre kalorier

Det å lage noe godt og næringsrikt til middag trenger ikke å være verken vanskelig, eller ta lang tid. Vi har nemlig sørget for at oppskriftene våre er enkle, og i tillegg får du alt du trenger levert på døra, i perfekte porsjoner. Oppskriftene inneholder litt færre karbohydrater per porsjon, fordi vi noen ganger bytter ut for eksempel ris og brød med næringsrike erstatninger som blomkål, avokado og squash. De inneholder maks 650 kcal, og er fulle av både smak og næring, sånn at du føler deg mett og fornøyd etter hvert eneste måltid.
Gjør det enklere å leve sunnere med næringsrike og kalorismarte retter

Gjør det enklere å leve sunnere med næringsrike og kalorismarte retter

Vi tror på at det å spise mer næringsrikt og balansert ikke trenger å være så vanskelig. Derfor tilbyr vi kalorismarte oppskrifter som gjør det litt lettere å både planlegge ukens måltider, lage maten og ikke minst spise litt sunnere.

Alt du skal gjøre er å velge dine favorittoppskrifter fra ukens meny, og begynn å glede deg til at matkassen din, fylt med alt du trenger for å lage enkle og smaksrike måltider, blir levert på døren din. Med HelloFresh har du friheten til å lage enkle, gode og næringsrike middager – uten bryderi.

Derfor kommer du til å elske de kalorismarte oppskriftene fra HelloFresh

 • Raske og enkle kalorismarte oppskrifter

  Raske og enkle kalorismarte oppskrifter

  Vi leverer smaksrike ingredienser i perfekte porsjoner, slik at du kan lage middag på null komma niks (rundt 25–35 minutter).

 • Inspirerende oppskrifter som gjør middagslagingen lekende lett

  Inspirerende oppskrifter som gjør middagslagingen lekende lett

  I matkassene våre får du spennende oppskrifter som oppfyller din krav og som hjelper deg med å nå dine mål, samtidig som de gjør matlagingen til en inspirerende opplevelse.

 • Nyt “smarte” karbohydrater sammen med hele familien

  Nyt “smarte” karbohydrater sammen med hele familien

  Måltidene våre er rike på både næringsrike og smakfulle ingredienser som hele familien vil elske. I tillegg er de så enkle at alle i familien kan delta i matlagingsprosessen.

Hvordan virker våre matkasser?

Hvordan virker våre matkasser?

Det er superenkelt å komme i gang med våre matkasser. Bare klikk på linken under og stikk innom vår bestillingsside. Velg den matkassen som passer best for dine behov og velg antall personer og dager. Du kan deretter tilpasse boksen din med akkurat de oppskriftene du ønsker. Ønsker du oppskrifter med maks 650 kalorier går du rett og slett for de som er merket med fjær og/eller har skrevet at oppskriften inneholder maks 650 kalorier.

Ofte stilte spørsmål om vår kalorismarte matkasse

Hva er kalorismarte måltider?

Kalorismarte måltider er smaksrike retter med knasende ferske grønnsaker og mettende proteiner. De inneholder maks 650 kcal per porsjon, samtidig som de er næringsrike og velbalanserte.

Hvor mange kalorismarte måltider er det på menyen hver uke?

Hver uke tilbyr vi et variert utvalg av kalorismarte måltider på menyen. Antallet kan variere basert på sesongens tilbud, men vanligvis tilbyr vi flere alternativer, slik at du kan velge mellom forskjellige kalorismarte måltider som passer din smak og ernæringsbehov.

Koster de kalorismarte måltidene ekstra?

Nei – de kalorismarte måltidene koster akkurat det samme som de andre basis oppskriftene våre. Så du kan trygt velge fritt blant de kalorismarte oppskriftene uten at det vil koste deg mer.

Hvilke typer kalorismarte oppskrifter kan jeg forvente?

Du kan forvente smaksrike, balanserte og varierte måltider, som er lette å lage – akkuratt som alle de andre oppskriftene våre. Den eneste forskjellen er at de kalorismarte oppskriftene holder seg innenfor et lavt kaloriintervall på under 650 kcal per porsjon.