Våre matkasserHjelpGavekort
HelloFreshIconChevronRightSmallMatkasseIconChevronRightSmallKalorismarte
HelloFresh Logo

Kalorismart matkasse: Lag middager med få kalorier

Velg våre næringsrike og balanserte
kalorismarte måltider som gjør det litt
enklere å spise litt sunnere.
Velg våre næringsrike og balanserte
kalorismarte måltider som gjør det litt
enklere å spise litt sunnere.

Gjør middagsplanleggingen enklere med HelloFresh-appen

app market qr code image
Velg middagene dine med få klikk
Få enkle instruksjoner mens du lager middag
Administrer det fleksible abonnementet ditt i appen
Endre enkelt leveringsdag og tidspunkt etter behov
Bestill nå og Spar opptil 1549 kr
app install image

Ser du etter kalorismarte oppskrifter med maks 650 kcal til middag?

Da trenger du ikke lete lenger. HelloFresh har nemlig næringsrike og balanserte måltider som passer perfekt for de som ønsker seg litt sunnere middager og mer energi i hverdagen – uten å gå på kompromiss med smaken. Velg knasende ferske grønnsaker og mettende proteiner, og få nye og spennende smaksopplevelser som samtidig gjør det litt enklere å spise litt sunnere.

<h2>Enkle, smaksrike oppskrifter med litt færre kalorier</h2>

Enkle, smaksrike oppskrifter med litt færre kalorier

Det å lage noe godt og næringsrikt til middag trenger ikke å være verken vanskelig, eller ta lang tid. Vi har nemlig sørget for at oppskriftene våre er enkle, og i tillegg får du alt du trenger levert på døra, i perfekte porsjoner. Oppskriftene inneholder litt færre karbohydrater per porsjon, fordi vi noen ganger bytter ut for eksempel ris og brød med næringsrike erstatninger som blomkål, avokado og squash. De inneholder maks 650 kcal, og er fulle av både smak og næring, sånn at du føler deg mett og fornøyd etter hvert eneste måltid.
<h2>Gjør det litt enklere å leve litt sunnere med de næringsrike, kalorismarte oppskriftene våre</h2>

Gjør det litt enklere å leve litt sunnere med de næringsrike, kalorismarte oppskriftene våre

Vi tror på at det å spise mer næringsrikt og balansert ikke trenger å være så vanskelig. Derfor har tilbyr vi kalorismarte oppskrifter som gjør det litt lettere å både planlegge ukens måltider, lage maten og ikke minst spise litt sunnere. Bare velg oppskrifter fra ukemenyen vår og begynn å glede deg til at matkassen din – med alt du trenger for å lage enkle og smaksrike måltider, levert på døra. Med HelloFresh har du friheten til å velge enkle, gode og næringsrike middager – hver dag!

Derfor kommer du til å elske de kalorismarte oppskriftene fra HelloFresh

 • Raske og enkle kalorismarte oppskrifter

  Raske og enkle kalorismarte oppskrifter

  Vi leverer smaksrike ingredienser i perfekte porsjoner, sånn at du kan lage middag på null komma niks (rundt 20–35 minutter).

 • Inspirerende oppskrifter som gjør middagen lekende lett

  Inspirerende oppskrifter som gjør middagen lekende lett

  I matkassene våre finner du spennende oppskrifter som oppfyller din krav og som hjelper deg med å nå dine mål.

 • Nyt “smarte” karbohydrater sammen med hele familien

  Nyt “smarte” karbohydrater sammen med hele familien

  MMåltidene våre er fulle av både næringsrike og smakfulle ingredienser som hele familien vil elske. Og i tillegg er de så enkle at alle i familien kan være med å lage middag

<h2>Hvordan virker våre matkasser?</h2>

Hvordan virker våre matkasser?

Det er superenkelt å komme i gang med våre matkasser. Bare klikk på linken under og stikk innom vår bestillingsside. Velg den matkassen som passer best for dine behov og velg antall personer og dager. Du kan deretter tilpasse boksen din med akkurat de oppskriftene du ønsker. Ønsker du oppskrifter med maks 650 kalorier går du rett og slett for de som er merket med fjær og/eller har skrevet at oppskriften inneholder maks 650 kalorier.

Lær mer om våre middager med få kalorier

Hva er kalorismarte måltider?

Kalorismarte måltider er smaksrike retter med knasende ferske grønnsaker og mettende proteiner. De inneholder både mindre enn 50 g karbohydrater og maks 650 kcal per porsjon. Dette er næringsrike og velbalanserte måltider som ikke går på kompromiss med smaken!

Hvor mange kalorismarte måltider er det på menyen hver uke?

Vi har to kalorismarte oppskrifter på menyen hver uke. Hvis du ønsker deg kalorismarte måltider hver dag, anbefaler vi at du bestiller dobbelt av favorittene dine hver uke – sånn at du har nok porsjoner til hele uken. På den måten slipper du også å lage middag hver dag!

Koster de kalorismarte måltidene ekstra?

Nei, disse måltidene koster akkurat det samme som de andre oppskriftene våre. Så du kan trygt gå på oppdagelse i de kalorismarte oppskriftene uten at det vil koste deg mer!

Hvilke typer kalorismarte oppskrifter kan jeg forvente?

Vi elsker ferske ingredienser, balanserte måltider og spennende variasjon – uansett om det er kalorismarte middager, familiefavoritter eller hvilken som helst av de andre preferansene våre. Disse oppskriftene er nemlig akkurat som de andre oppskriftene våre. De er kreative, smaksrike, spennende, inspirerende og ikke minst enkle! Under kan du se eksempler på noen av de fristende oppskriftene du kan finne på menyen vår.