Prøv smaker fra hele verden

Mest populære oppskrifter

Lavaklori: Få gode oppskrifter og ideer her

Oppdag en verden av lette middagsoppskrifter fullpakket med smak når HelloFresh kombinerer kulinarisk kreativitet med lavkalori. Finn dine nye favorittretter her og sett helsa på menyen – det er enkelt med HelloFresh!

Lavkalori oppskrifter

HelloFresh: Vi hjelper deg med lavkalorioppskriftene

Et hav av forskjellige lavkalorioppskrifter

Spaghetti Bolognese trenger ikke å lages med blomkålris eller squash for å ha lite kalorier. I stedet har ekspertene våre tenkt utenfor boksen for å kunne sette den mest spennende lavkalorimiddagen på middagsbordet. Både når det kommer til Bolognese og alle de andre rettene.
Blant de mange oppskriftene kan du derfor finne ferske, næringsrike retter som dekker et bredt spekter av variert og balansert kosthold – uten at det går på bekostning av den gode smaken. Finn alt fra krydret indisk-inspirerte retter til oppskrifter med fersk fisk og mye sprøtt grønt.
Våre lavkalorioppskrifter er derfor noe for deg hvis du vil ha litt mer energi i hverdagen, vil ha mer grønnsaker i kostholdet eller bare er ute etter inspirasjon til nye og spennende retter med færre kalorier.

Å spise sunt er enkelt med HelloFresh

HelloFresh er mer enn bare en måltidsboksleverandør; vi er din hjelp når det gjelder å lage et sunt og balansert kosthold som inkluderer lavkalorimiddagsoppskrifter.
Våre kulinariske eksperter jobber derfor kontinuerlig med å utvikle nye oppskrifter som er både deilige, næringsrike og lite kalorier. Og de skal være enkle å lage samtidig. Vi velger nøye ut ingrediensene og kommer opp med de beste oppskriftene som er klare til bruk.
Du kan også prøve våre kalorismarte oppskrifter. Uansett hva du velger, kan du lene deg trygt tilbake – for når du velger HelloFresh får du tilgang til vårt omfattende oppskriftsunivers, som inkluderer et bredt utvalg av kalorifattige retter for enhver smak. Slik får vi enkle og sunne middager til å gå hånd i hånd.

Bestill enkel og sunn middag levert på døren

Slik gjør du det

Glem bryet med å planlegge alle måltidene for uken og handle for dem. Med HelloFresh får du kalorifattige måltidsbokser levert rett på døren. Vår tjeneste er laget for å gjøre det enkelt og praktisk for deg å tilberede sunne og næringsrike kveldsmåltider, slik at du får mer tid til all moroa i hverdagen.
Du trenger derfor ikke bekymre deg for å finne oppskrifter med færre kalorier; vi har allerede gjort jobben for deg. Måltidsboksene våre inneholder nøye oppmålte ingredienser og trinnvise oppskriftsguider som er enkle å følge. Alt du trenger å gjøre er å velge dine favoritt lavkalorioppskrifter. Så tar vi oss av resten.
Spar derfor tid og få mer energi med HelloFresh når du får dine sunne, deilige og kalorifattige oppskrifter levert rett på døren uten problemer.

Sunn mat kan være mange ting

Hva er sunn mat for deg? Hos HelloFresh tror vi at det kan være mange ting. Inkludert kalorifattige oppskrifter. Men det kan også være favorittrettene dine som får deg i godt humør, eller en lettvint og sunn middag som gir deg energi og mer tid til familien.
Legg merke til og finn ut hva sunn mat kan være for deg. Vi har et helt univers av oppskrifter i vente!

Vanlige spørsmål om våre lavkalorioppskrifter

Hva er lavkalorioppskrifter?

Hos HelloFresh antar vi at våre lavkalori- og kalorismarte oppskrifter er næringsrike og smakfulle med maksimalt 650 kalorier. Dette kan imidlertid avvike fra hva andre matkasseleverandører mener.

Er lavkalorimiddagsoppskrifter begrenset i smak og variasjon?

Nei, ikke i det hele tatt! Middagsoppskrifter med lavt kaloriinnhold trenger ikke å være kjedelige eller monotone. Hos HelloFresh streber vi etter å tilby kalorifattige oppskrifter som er fulle av smak. Vi utvikler spennende retter som kombinerer sunne ingredienser på nye og deilige måter, slik at du kan nyte et bredt spekter av smaksopplevelser.

Kan jeg velge hvilke lavkalorimiddagsoppskrifter som kommer i matkassen min?

Ja – du kan velge akkurat de oppskriftene du ønsker. Våre lavkalorioppskrifter dekker mange ulike kostholdsbehov. Vi tilbyr oppskrifter som passer for vegetarianere, pescetarianere og mange andre kostholdspreferanser. Når du abonnerer på HelloFresh kan du oppgi dine kostholdspreferanser og så sørger vi for å tilpasse matkassene dine til dette. Slik får du kalorifattige middager som er tilpasset dine behov.

Gled deg til middag hver dag!

+5

Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!

Oppskrifter du vil elske!

Få deilige og enkle oppskrifter og alle de ferske ingrediensene dine levert på dørstokken hver uke

Spar opptil 1549 kr