topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bánh mì

Bánh mì

med stekt kylling og asiatisk dressing (OBS! Egg følger ikke med)

En smakfull baguette med mye godt! I dag skal vi lage "pulled chicken" som vi fyller baguetten med, sammen med agurk, syltete gulrøtter, speilegg, fersk koriander og mynte. Chili og tynne løkskiver byr på en skarp og god smak, mens den asiatiske majonesen binder alt sammen. Denne retten er lett å lage, og smaker helt fantastisk.

Tags:
Rask
Melkefri
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvete
Sesam
Egg
Sennep
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Hvitløksflørt

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Agurk

300 g

Kyllingbryst

25 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder Sulfitter)

1 stk

Rød chili

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)

1 stk

Rødløk

1 stk

Gulrot

50 g

Asiatisk majones

(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Vann* (steg 2)

½ ts

Sukker (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

2 stk

Egg (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier808 kcal
Energi (kj)3381 kj
Fett32.4 g
Mettet fett4.7 g
Karbohydrater75.7 g
Sukker16.2 g
Protein50.6 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skrell gulrot til strimler. Skjær agurk til tynne strimler. Skjær rødløk i tynne skiver. Skjær chili i tynne skiver. Grovhakk mynte og koriander. Halver baguette.

Sylt gulrot
2

Bland hvitvinseddik, vann* [2 ss | 4 ss], sukker* [1/2 ts | 1 ts] og en klype salt*. Tilsett gulrot og bland godt. Sett til side. Skjær kylling i 3 cm biter på et eget skjærebrett. Bland hvitløksflørt og en skvett olivenolje* med kylling i en skål.

Stek kylling
3

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 2-3 min på hver side. Krydre med en klype salt* og pepper*. Fordel kylling på den ene siden av et stekebrett med bakepapir. Bak i ovnen i 5-6 min. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Stek speilegg
4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek speilegg* [2 stk | 4 stk] i 4-5 min.

Bland dressing
5

Hell vannet av syltet gulrot. Bruk to gafler til å rive kyllingen i små biter.

Server
6

Smør baguette med litt asiatisk majones. Fyll baguette med agurk, syltet gulrot, koriander, mynte, løk, kylling og chili. Toppes med speilegg. TIPS: Alle grønnsakene passer kanskje ikke i baguetten, men du kan lage en liten salat ved siden av.