Krydret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret kylling

Krydret kylling

med søt chilisaus og hvitløksstekte grønnsaker

I dag skal vi ha ris, kylling og grønnsaker tilberedt med mye fantasi! Vi koker ris med vår smakfulle krydderblanding, Ginger Ninja. Vi bruner kyllingen før den stekes ferdig i ovnen. Samtidig steker vi gulrot, squash, pak choi og hvitløk. Alt dette toppes med en søt chilisaus!

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Allergener:
Hvete
Soya
Gluten
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

300 g

Kyllingbryst

40 g

Søt chilisaus

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Hvitløk

1 stk

Lime

1 stk

Vårløk

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulrot

2.5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

½ stk

Squash

4 g

Jorda Rundt

(Inneholder Egg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier614 kcal
Energi (kj)2567 kj
Fett10.96 g
Mettet fett2 g
Karbohydrater82.81 g
Sukker19.3 g
Protein43.44 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Sett ovnen på 200°C/180°C (varmluft). Kok opp vann* [3 dl | 6 dl] i en kjele. Tilsett ris, Ginger Ninja [1/2 pakke, 2P] og salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og la putre under lokk på middels lav varme i 12 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk til servering. TIPS: Risen skal dampes, så ikke fjern lokket.

Stek kylling
2

Krydre kylling på begge sider med Jorda Rundt. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på høy varme. 

Stek kylling i 1 min på hver side, til brunet. Overfør kylling til et stekebrett med bakepapir og bak i ovnen i 11-12 min, til gjennomstekt. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Forbered grønnsaker
3

Skjær gulrot (uskrellet) i 1/2 cm biter. Grovhakk pak choi. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i tynne halve skiver. Press eller finhakk hvitløk. Skjær vårløk i tynne skiver. Skjær lime i båter.

Stek grønnsaker
4

Varm opp en skvett olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek gulrot og squash i 3-4 min. Tilsett pak choi og hvitløk og stek i ytterligere 1 min. Krydre med en klype salt* og pepper* og overfør til en skål. Bland søt chilisaus, soyasaus og en stor skvett limesaft i en liten skål.

Varm søt chilisaus
5

Varm opp stekepannen på middels lav varme. Tilsett søt chilisaus og la putre i 30 sek, til gjennomvarmet. Skjær kylling i skiver. 

Server
6

Anrett ris og hvitløksstekte grønnsaker i dype tallerkener. Topp med kylling og øs over søt chilisaus. Pynt med vårløk og server limebåter på siden.