HelloFresh
Oppskrifter
Kjott Oppskrifter

Typer av retter

Oppskrifter på kjøttretter: Lag middag med kjøtt

Lær hvordan du enkelt kan lage kulinarisk magi på kjøkkenet med våre deilige kjøttoppskrifter. Her har vi samlet hundrevis av oppskrifter på spennende kjøttretter med blant annet kylling, storfe, lam og svin.

Prøve våre oppskrifter med kjøtt til middag

Lag mat med smak i en travel hverdag

I en hektisk hverdag der tidsklemma presser på, står du kanskje foran kjøleskapet og lurer på hva du skal lage til middag. Her kommer redningen: våre kjøttoppskrifter. Vi har nemlig et skattekammer av retter for de som elsker klassikerne og de som vil prøve nye retter. Og ikke bare er våre kjøttoppskriftene enkle å lage, de byr også på en spennende måte å øke proteininntaket.
Hver eneste av våre kjøttoppskrift er dessuten full av gode smaker som du garantert vil like. Derfor trenger det ikke være vanskelig å lage smakfulle retter – heller ikke i en travel hverdag, når middagen kanskje ikke er så kreativ. Våre kjøttoppskrifter er sammensatt slik at de inneholder både søtt, surt og salt. Det som er bra er at det heller ikke trenger å ta lang tid å lage smakfulle retter, og det er ekstra hyggelig når hverdagen er travel og tidsklemma banker på døra. Derfor kan du finne smakfulle retter som bare tar 20 minutter å lage hos. Ønsker du imidlertid å bruke mer tid på kjøkkenet finner du også oppskrifter som krever litt mer i vårt skattekammer.

Kjøttoppskrifter som faller i smak

Fra kjente klassikere til eksotiske nyheter: Vårt utvalg har alt
Hos HelloFresh har vi et bredt utvalg av kjøttoppskrifter – fra kjente klassikere til eksotiske nyheter. Menyen vår inneholder alt. Er du mer interessert i tradisjonelle kjøttretter som alle kjenner og elsker? Da har vi alt fra saftige burgere til gode kjøttkaker. De klassiske rettene er ofte blant favorittene for hele familien.
Er du i humør til å eksperimentere med nye retter og kanskje finne helt nye favoritter, så har vi også mange alternativer. Vårt utvalg byr også på mer spennende, eksotiske retter med kjøtt som du kanskje ikke har prøvd før. De mange alternativene – enten du er til klassikere eller nye retter – vil ta kveldsmåltidene dine til helt nye høyder.

Tips og anbefalinger for kjøttoppskrifter av HelloFresh

#FreshFacts

3 fakta om kjøttoppskrifter

Matlagingsalternativer: Kjøtt er en allsidig råvare, og du kan tilberede det på mange forskjellige måter – for eksempel i ovnen, på grillen eller på pannen.
Grillkultur: Grilling er en populær matlagingsmetode i mange av verdens kjøkken, og de forskjellige kjøkkenene er kjent for sine individuelle grillteknikker.
Verdenskokkenes favoritter: Hvis du tenker deg om, inneholder faktisk veldig mange av de klassiske rettene fra kjente verdenskjøkken kjøtt. For eksempel italiensk lasagne, fransk boeuf bourguignon, tyrkisk kebab, amerikansk BBQ og mye mer.

Ofte stilte spørsmål om kjøtt

Hvilke krydder passer godt til kjøttretter?

Egentlig kan du kombinere kjøttretter med mange forskjellige krydder, og det er bare fantasien som setter grenser. Men typisk er krydder som timian, paprika og rosmarin bra, det samme er sauser som BBQ og soya.

Hvordan kan jeg tilføre mer smak til kjøttrettene mine?

Det er flere måter du kan tilsette smak på. For eksempel ved å bruke krydder, urter, marinader og sauser. Det er lurt å eksperimentere med forskjellige smaker for å finne din favoritt.

Hvordan unngår jeg å oversteke og gjøre kjøttet tørt?

For å unngå tørt kjøtt kan du med fordel følge oppskriftens anvisninger nøye. Du kan også bruke et steketermometer for å sikre riktig temperatur.

Gled deg til middag hver dag!

+5

Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!

Oppskrifter du vil elske!

Få deilige og enkle oppskrifter og alle de ferske ingrediensene dine levert på dørstokken hver uke

Spar opptil 1549 kr