topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Karrikylling udon

Karrikylling udon

med knasende peanøtter og paprika

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Denne kyllingretten er ferdig i supermannfart! Finn fram en kjele og en stor stekepanne, og gjør deg klar til å tilberede en herlig og proteinrik middag. Udon-nudlene, som er en tykkere og fyldigere nudeltype, tilbereder nærmest seg selv. Videre steker vi kyllingstrimler, paprika og løk sammen med herlige asiatiske krydderblandinger. Retten pyntes med salte peanøtter og et dryss vårløk.

Tags:
Rask
Melkefri
Allergener:
Hvete
Gluten
Soya
Sennep
Egg
Peanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Kyllinglårfilet, strimler

150 g

Udon nudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Vårløk

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

4 g

Goan xacuti

40 g

Søt chilisaus

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

1 stk

Paprika

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Sukker (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier731 kcal
Energi (kj)3060 kj
Fett25.7 g
Mettet fett8.1 g
Karbohydrater117.6 g
Sukker22.4 g
Protein52.5 g
Natrium225 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok nudler
1

Kok opp saltet vann i en kjele. 

Kok nudler i 4-6 min, eller til møre.  

Spar litt nudelvann [1 dl | 2 dl] i en kopp og hell ut resten.

Skyll nudler under kaldt vann i en sil.

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann. 

Forbered råvarer
2

I mellomtiden, skjær paprika i 1 cm strimler. 

Del løk i to og skjær i tynne skiver.

Skjær vårløk i tynne skiver.

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] på middels høy varme i en stor stekepanne.

Stek kylling, paprika, løk og en klype salt under omrøring i 4-5 min, eller til brunet og gjennomstekt.

Tilsett saus
3

Tilsett Goan xacuti, sukker [1/4 ts | 1/2 ts] og Ginger Ninja. Stek videre i 30 sek, eller til velduftende.

Tilsett søt chilisaus, soyasaus, nudler og nudelvann. Bland godt.

TIPS: Kyllingen er ferdig når den er uten antydning av rosa i midten.

Server
4

Anrett nudler med stekt kylling og grønnsaker på tallerkener.

Strø over peanøtter og vårløk. 

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image