Prøv smaker fra hele verden

Middag til familien: barnevennlige oppskrifter

Våre familiemiddagsideer gjør matlaging for dine kjære enkelt og morsomt. Oppdag en mangfoldig samling av familievennlige oppskrifter som ikke bare er enkle å tilberede, men også så velsmakende at de vil glede selv de mest kresne spiserne.

Oppskrifter for familien

Middagsretter for hele familien

Enkle middagsideer

Med travle timeplaner og masete spisere kan det å lage mat for en familie føles som et ork. Det er derfor våre erfarne kokker på HelloFresh kontinuerlig kommer opp med enkle familievennlige middagsideer som er både velsmakende og velbalanserte. Oppskriftene våre har blitt vurdert høyt av andre familier som bryr seg om smak og ingredienser like mye som deg. Med andre ord, du kan være trygg på at du og barna dine vil nyte hver eneste bit!
Takket være vår samling av enkle oppskrifter for barn, vil du aldri gå tom for barnevennlige middagsideer som vil kile alles smaksløker. Det har aldri vært enklere å lage ferske og deilige måltider som imponerer både voksne og voksende barn.

#FreshTips

Å involvere barn på kjøkkenet med familiemåltider og gjøre dem til dine små soussjefer er en fin måte å fremme positive holdninger når det kommer til å prøve nye retter og ingredienser.

Kvalitetstid på kjøkkenet

Det er ikke lett å administrere en families dag-til-dag-plan mens du planlegger og tilbereder måltider. Med våre familievennlige middagsideer og måltidsplaner hjelper vi deg med å sjekke en ting til av listen din, slik at du kan bruke mindre tid på matlaging og mer tid på å spise et velsmakende familiemåltid. Mange av våre oppskrifter tar ikke mer enn 30 minutter og kommer med enkle å følge instruksjoner. På den måten kan du spare verdifull tid samtidig som du utvider ditt kulinariske repertoar. Men hvorfor ikke dele matlagingsgleden? Våre barnevennlige oppskrifter er ideelle hvis du vil introdusere barna dine for magien med matlaging. De lærer ikke bare nyttige matlagingsferdigheter og navnene på forskjellige ingredienser, de får også tilbringe kvalitetstid med deg mens de lager et velsmakende måltid for hele familien. En sann vinn-vinn for alle!

Ofte stilte spørsmål rundt middag til familien

Hvordan planlegger jeg ukesmenyer for familien?

Sett av tid en gang i uken, varier rettene, sjekk ingredienser du har, tenk på praktiske faktorer og skriv ned menyer og handleliste. Men med en matkasse fra HelloFresh blir planleggingen mye enklere – da trenger du bare gå inn i appen og velge oppskriftene for den neste uka.

Hvordan involverer jeg barna i matlagingen til middag?

Involver barna i matlagingen ved å gi dem ansvar for enkle oppgaver, som å røre, kutte opp grønnsaker eller blande ingredienser. La dem også være med til å velge en oppskrift, og gjør det morsomt ved blant annet å oppmuntre til smaksprøver.

Hvordan lage rimelige middager til familien?

Lag rimelige middager ved å planlegge måltidene og handle etter liste, velge rimelige proteinkilder, bruke sesongens grønnsaker, redusere bearbeidet mat og utnytte rester. Eller bestill en matkasse fra HelloFresh – både raskt, rimelig og enkelt.

Gled deg til middag hver dag!

+5

Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!

Oppskrifter du vil elske!

Få deilige og enkle oppskrifter og alle de ferske ingrediensene dine levert på dørstokken hver uke

Spar opptil 1549 kr