HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPannestekt Kyllingfilet
topBanner
Pannestekt kyllingfilet

Pannestekt kyllingfilet

med ovnsbakte grønnsaker og peppersaus

Pannestekt kyllingfilet med ovnsbakte grønnsaker og peppersaus.

Tags:EnkelUnder 650 kcalHvetefriProteinrik
Allergener:Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid30 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

150 ml

Matfløte

(InneholderMelk)

300 g

Kyllingbryst

4 g

Kyllingbuljong

1 stk

Paprika

1 pose

Bladpersille

1 stk

Rødløk

2 stk

Gulrot

500 g

Poteter

4 g

Middelhavsdrøm

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier651 kcal
Energi (kj)2723 kj
Fett24.27 g
Mettet fett10.1 g
Karbohydrater64.14 g
Sukker20.6 g
Protein43.77 g
Natrium392 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 2 cm biter.

2

Skjær rødløk i 2 cm båter. Skjær gulrot (uskrellet) i 1 cm staver. Skjær paprika i 1 cm strimler. Finhakk persille.

3

Fordel poteter, løk, gulrot og paprika på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med Middelhavsdrøm og en stor klype salt og pepper. Bland godt og spre jevnt ut over stekebrettet. Stek i ovnen i 25-30 min. TIPS: Bruk to stekebrett om det blir for fullt på ett.

4

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 5-6 min på hver side, til gjennomstekt. Krydre med en klype salt og pepper. Overfør til en tallerken. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

5

Senk til middels lav varme. Tilsett en skvett vann, matfløte [½ pakke, 2P], kyllingbuljong og en stor klype pepper til pannen. Tilsett eventuell kraft fra kyllingen. Rør og varm opp i 2-3 min. Rør inn persille (spar litt til pynt) og smak til med salt.

6

Anrett grønnsaker og kylling på tallerkener. Hell over kremet peppersaus. Pynt med resterende persille.