
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 pakke
Rigatoni
1 stk
Hvitløk
½ stk
Squash
2 stk
Tomat
300 g
Kyllinglårfilet, strimler
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder: Sulfitter)
½ pakke
Creme fraiche
(Inneholder: Melk)
½ boks
Tomatpure
4 g
Kyllingbuljong
20 g
Finrevet ost
(Inneholder: Melk, Egg)
1 g
Chiliflak
1 ss
Olivenolje (steg 3)

Kok opp en stor kjele med lettsaltet* vann. Tilsett rigatoni pasta og kok i 11-12 min, eller inntil ‘al dente’. Spar på litt av pastavannet [1 dl | 2 dl] og hell resten fra. Du kan eventuelt tilsette en skvett olivenolje* i kjelen så pastaen ikke klistrer seg sammen. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pasta er gjennomkokt, men fremdeles har litt tyggemotstand i midten.

Press eller finhakk hvitløk. Skjær squash i 2 cm stykker. Skjær tomat i 2 cm terninger.

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Krydre kylling med en klype salt*. Tilsett kylling i pannen og stek i 4-5 min under omrøring, inntil brunet og gjennomstekt. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Tilsett squash og tomat i pannen og stek i 2-3 min. TIlsett hvitløk, Ay Cajun-ba og tomatpuré [½ stk, 2P] og stek i ytterligere 1 min. Tilsett pastavannet* og kyllingbuljong. Kok opp, senk deretter varmen og la simre inntil tyknet, 2-3 min. Rør inn creme fraiche og halvparten revet hardost. Smak til med salt* og pepper*.

Tilsett ferdig pasta i stekepannen og bland godt.

Anrett kremet kyllingpasta i skåler. Topp med resterende revet hardost og chili (hvis ønskelig).

