HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKremet Kyllingpasta
topBanner
Kremet kyllingpasta

Kremet kyllingpasta

med cajunkrydrede grønnsaker og revet ost

Tags:Rask
Allergener:glutenSulfittermelkEgg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

270 g

Rigatoni

(InneholderglutenKan inneholdesoya)

1 stk

Hvitløk

½ stk

Squash

2 stk

Tomat

300 g

Kyllinglårfilet, strimler

4 g

Ay Cajun-ba

(InneholderSulfitter)

75 g

Creme fraiche

(Inneholdermelk)

½ boks

Tomatpure

4 g

Kyllingbuljong

20 g

Finrevet ost

(Inneholdermelk, Egg)

1 g

Chiliflak

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier991.6901 kcal
Energi (kj)4149.2314 kj
Fett37.62 g
Mettet fett15.3 g
Karbohydrater106.7136 g
Sukker13.2 g
Protein53.4895 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en stor kjele med lettsaltet* vann. Tilsett rigatoni pasta og kok i 11-12 min, eller inntil ‘al dente’. Spar på litt av pastavannet [1 dl | 2 dl] og hell resten fra. Du kan eventuelt tilsette en skvett olivenolje* i kjelen så pastaen ikke klistrer seg sammen. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pasta er gjennomkokt, men fremdeles har litt tyggemotstand i midten. 


2

Press eller finhakk hvitløk. Skjær squash i 2 cm stykker. Skjær tomat i 2 cm terninger. 


3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Krydre kylling med en klype salt*. Tilsett kylling i pannen og stek i 4-5 min under omrøring, inntil brunet og gjennomstekt. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.


4

Tilsett squash og tomat i pannen og stek i 2-3 min. TIlsett hvitløk, Ay Cajun-ba og tomatpuré [½ stk, 2P] og stek i ytterligere 1 min. Tilsett pastavannet* og kyllingbuljong. Kok opp, senk deretter varmen og la simre inntil tyknet, 2-3 min. Rør inn creme fraiche og halvparten revet hardost. Smak til med salt* og pepper*. 


5

Tilsett ferdig pasta i stekepannen og bland godt. 


6

Anrett kremet kyllingpasta i skåler. Topp med resterende revet hardost og chili (hvis ønskelig).