Logg inn

Er du vår nye partner?

Vi har alltid plass ved middagsbordet til nye matglade partnere.

Bli partner

HelloFresh i et nøtteskall

Siden 2011 har vi mettet millioner av mager, og nå gjør vi det på tvers av 15 markeder. Som verdensledende matkasse-leverandør endrer vi måten folk spiser på. Færre stressende handleturer, flere perfekt porsjonerte ingredienser og oppskrifter levert rett hjem på døren. Mer mat i magen, mindre mat i søpla. Vi inspirerer, krydrer kjøkkenet med fleksibilitet og samvær. Og vi gjør hverdagen litt enklere.

To typer partnerskap

For at samarbeidene vi inngår i skal gå som smurt, har vi delt dem opp i to kategorier: 1. Forretningssamarbeid og 2. Marketingsamarbeid.
Forretningssamarbeidet er til dere som ønsker å skjemme bort deres egne partnere og ansatte med et herlig mateventyr fra HelloFresh. Vi leverer ferske råvarer og inspirerende oppskrifter på døra. Vekker det appetitten? Fyll ut dette skjemaet for å komme litt nærmere et gavekort eller matkasser til 50+ matglade kollegaer og partnere.
Marketing-samarbeider er for dere som ønsker å engasjere både deres eget og vårt publikum gjennom felles initiativer innenfor branding eller marketing-kampanjer. Vi er veldig nysgjerrige på ideene deres! Fyll ut dette skjemaet og fortell oss mer om hva dere tenker. Vi tar kontakt hvis vi ser for oss et spennende samarbeid.

HVORFOR BLI PARTNER MED HELLOFRESH?

Vi tror at veien til matglede er brolagt med partnerskap. Vi ønsker oss partnere som har samme verdier som oss - partnere som kan drive verdi for både deres egne, og våre kunder gjennom et samarbeidet. Vil dere ha en plass ved middagsbordet som våre nye partnere? Fyll ut skjemaene som er lenket ovenfor.