Typer av retter

Våre beste oppskrifter med svin

Er det svin på middagsplanen for i dag? Her kan du enkelt og bekvemt få mange deilige og smakfulle oppskrifter med svinekjøtt – både for travle kvelder og spesielle anledninger. Velg selv om du vil prøve eksotiske retter eller nyte klassiske favoritter.

Lag spennende oppskrifter med svinekjøtt til middag

Det har aldri vært enklere å lage retter med svinekjøtt

Grillet, sautert, braisert eller langtidsstekt – du velger selv hvordan du vil tilberede svinekjøtt. Faktisk vil hver eneste tilberedningsmetode få frem ulike kvaliteter i kjøttet når det gjelder smak og tekstur. Hvis du synes det høres skremmende ut, trenger du ikke å bekymre deg! I hver eneste svinekjøttoppskrift fra HelloFresh gir vi deg tydelige og detaljerte instruksjoner, slik at du kan være trygg på at retten din blir akkurat som den skal.
Med svinekjøttoppskrifter fra HelloFresh blir det ikke enklere å lage middag til familien din – med unntak av hvis du abonnerer på en HelloFresh-matkasse (da får du nemlig også ingrediensene levert rett hjem til deg). Oppskriftene våre er nøye utformet for å gjøre matlagingen så enkel som mulig for deg. Hvert trinn i oppskriften er beskrevet i detalj, slik at du alltid vet hva du skal gjøre. På denne måten kan du prøve nye teknikker og utvid matlagingsrepertoaret samtidig som du lager en deilig middag.
Enten du er ute etter en rask hverdagsrett eller en oppskrift som krever litt mer tid og kjærlighet, har vi noe for deg. Så ta på deg forkleet og la oss gjøre matlagingen til en lek sammen - trinn for trinn!

Prøv svinekjøttoppskrifter fra alle verdenshjørner

Hos HelloFresh er du bare noen få klikk unna deilige smaker fra alle verdenshjørner. Våre mange oppskrifter på svinekjøtt tar deg med på en kulinarisk reise verden rundt. Og du bestemmer selv hvilke retter du vil servere på middagsbordet.
Hva med å starte i det asiatiske kjøkkenet med en japansk svine-tonkatsu? Eller kanskje du heller vil ta en tur til Mexico med Meksikanske 'carnitas' av pulled pork? Hvis du ikke føler deg så eventyrlysten, kan du gå den klassiske veien og lage mer tradisjonelle retter med svinekjøtt, for eksempel en stekt ytrefilet av svin med ovnsbakte grønnsaker.
Mange av våre svinekjøttoppskrifter er en direkte inngangsbillett til å utforske nye matkulturer og smakskombinasjoner. Og du kan lene deg tilbake og nyte reisen, for det eneste du skal konsentrere deg om er det morsomme - å lage og smake på maten.

Tips og fakta om oppskrifter med svinekjøtt

Fresh Tips

Hvis du vil ha en ekstra saftig svinekotelett, kan du steke den raskt på pannen for å få en fin stekeskorpe og deretter putte den i ovnen slik at den blir jevnt stekt uten å bli for tørr

3 tips til å lag en deilig middag med svinekjøtt

Dersom ddet skulle ha seg sånn at du kun spiser kylling og storfe, har du virkelig gått glipp av noe! Svinekjøtt tilbyr en fantastisk variasjon av smaker og teksturer. Her er tre tips som vil hjelpe deg med å lage en deilig middag med svinekjøtt:
Marinade er nøkkelen: For at svinekjøttet skal bli både smakfullt og mørt, er det lurt å marinere det før tilberedning. Velg en marinade med dine favorittsmaker, enten det er soyasaus, honning, hvitløk eller urter. La svinekjøttet trekke i marinaden i minst noen timer, eller helst over natten, for å sikre at smakene absorberes fullt ut.
Tilbered ved lav temperatur: Hvis du vil unngå at svinekjøttet blir tørt, er det lurt å tilberede det ved lav varme. Dette kan gjøres ved å bruke metoder som langsom steking, braisering eller til og med bruk av en slowcooker. Dette bevarer saftigheten og gir et mørt resultat som smelter i munnen.
Gi kjøttet en sprø stekeskorpe: For ekstra tekstur og smak, kan du velge å gi svinekjøttet en deilig stekeskorpe eller sprø fettkant. Dette oppnås ved å starte tilberedningen på høy varme for å forsegle kjøttets saftighet. Deretter kan du redusere varmen og fullføre tilberedningen. Resultatet blir en saftig indre del med en herlig, sprø ytre skorpe.
Med disse tipsene er du klar til å utforske de deilige mulighetene som svinekjøttet har å by på. Nyt måltidet!

Ofte stilte spørsmål om svinekjøtt

Skal svin være gjennomstekt?

Nei, svin trenger faktisk ikke å være gjennomstekt. Nesten gjennomstekt svin, med en kjernetemperatur på 68 til 70°C, gir vanligvis et perfekt resultat. Dette gir både optimal sikkerhet og sørger for at kjøttet beholder saftighet og smak.

Hvordan unngå at svinekjøtt blir tørt?

For å unngå at svinekjøttet blir tørt når du steker det, er det viktig å bruke lav til middels varme. En marinade kan også bidra til å bevare saftigheten, og det samme kan en kort hviletid etter tilberedningen.

Når er svin gjennomstekt?

Svin er gjennomstekt når kjernetemperaturen når minst 70°C. Bruk en steketermometer for nøyaktig måling, spesielt ved tilberedning av større stykker kjøtt som svinestek.

Hva kan man lage med svinekjøttdeig?

Svinekjøttdeig er allsidig og kan brukes til å lage retter som kjøttboller, spaghetti og kjøttdeig, tacos, og burgere. Se våre oppskrifter for mer inspirasjon.

Hvorfor tørke svinekjøtt før steking?

Å tørke svinekjøttet før steking hjelper med å oppnå en bedre stekeskorpe. Fuktig overflate kan hindre at kjøttet får en fin brunfarge under steking.

Gled deg til middag hver dag!

+5

Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!

Oppskrifter du vil elske!

Få deilige og enkle oppskrifter og alle de ferske ingrediensene dine levert på dørstokken hver uke

Spar opptil 1549 kr