Marokkansk kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marokkansk kylling

Marokkansk kylling

med lun bulgursalat og hummusdressing

En fargerik og lekker salat laget med spinat, tomat, rødløk, paprika og bulgur som toppes med sprø mandler. Vi steker kylling med Saha-Ras, en krydderblanding som byr på en fantastisk smakskalvakade. Hummusdressingen gjør retten komplett.

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Proteinrik
Under 50g karbo
Melkefri
Allergener:
Hvete
Gluten
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Saha-Ras

2 stk

Tomat

300 g

Kyllingbryst

1 stk

Paprika

85 g

Bulgur

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 stk

Sitron

100 g

Hummus

(Inneholder Sesam)

½ stk

Rødløk

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

Ikke inkludert i matkassen din

4 dl

Vann (steg 1)

1 ss

Vann (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier563 kcal
Energi (kj)2354 kj
Fett18.2 g
Mettet fett2.6 g
Karbohydrater44.3 g
Sukker11.5 g
Protein46 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok bulgur
1

Kok opp en kjele med saltet* vann* [4 dl | 8 dl]. Kok bulgur i 9-10 min, eller til “al dente”. Hell av vannet og la bulguren hvile i kjelen. TIPS: Vannet skal være like salt som sjøvann.

Forbered råvarer
2

Finhakk tomat. Finhakk rødløk [1/2 stk, 2P]. Skjær sitron i båter. Finhakk rød paprika. Skyll og grovhakk spinat. På et nytt skjærebrett, legg en hånd på kyllingbryst og bruk en skarp kniv for å dele den i to horisontalt.

Stek kylling
3

Bland kylling, Saha-Ras, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en skål. Bland godt. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 2-3 min på hver side. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Bland hummusdressing
4

Bland hummus, en skvett sitronsaft, vann* [1 ss | 2 ss], en klype salt* og en stor klype pepper* i en skål.

Bland bulgursalat
5

Bland spinat, tomat, rødløk, rød paprika, en skvett sitronsaft og bulgur i en stor skål. Tilsett en skvett olivenolje* om ønskelig. Bland godt. Smak til med salt* og pepper*. Skjær kylling i passende skiver.

Server
6

Anrett kylling og bulgursalat på tallerkener. Press over en skvett sitronsaft. Server hummusdressing på siden.