HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMarokkansk Kylling
topBanner
Marokkansk kylling

Marokkansk kylling

med lun bulgursalat og hummusdressing

En fargerik og lekker salat laget med spinat, tomat, rødløk, paprika og bulgur som toppes med sprø mandler. Vi steker kylling med Saha-Ras, en krydderblanding som byr på en fantastisk smakskalvakade. Hummusdressingen gjør retten komplett.

Tags:Under 650 kcalRask
Allergener:GlutenSesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

4 g

Saha-Ras

2 stk

Tomat

300 g

Kyllingbryst

1 stk

Paprika

85 g

Bulgur

(InneholderGluten)

1 stk

Sitron

100 g

Hummus

(InneholderSesam)

½ stk

Rødløk

60 g

Spinat

Ikke inkludert i matkassen din

4 dl

Vann (steg 1)

1 ss

Vann (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier563 kcal
Energi (kj)2354 kj
Fett18.24 g
Mettet fett2.6 g
Karbohydrater44.26 g
Sukker11.5 g
Protein46.02 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med saltet* vann* [4 dl | 8 dl]. Kok bulgur i 9-10 min, eller til “al dente”. Hell av vannet og la bulguren hvile i kjelen. TIPS: Vannet skal være like salt som sjøvann.

2

Finhakk tomat. Finhakk rødløk [1/2 stk, 2P]. Skjær sitron i båter. Finhakk rød paprika. Skyll og grovhakk spinat. På et nytt skjærebrett, legg en hånd på kyllingbryst og bruk en skarp kniv for å dele den i to horisontalt.

3

Bland kylling, Saha-Ras, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en skål. Bland godt. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 2-3 min på hver side. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

4

Bland hummus, en skvett sitronsaft, vann* [1 ss | 2 ss], en klype salt* og en stor klype pepper* i en skål.

5

Bland spinat, tomat, rødløk, rød paprika, en skvett sitronsaft og bulgur i en stor skål. Tilsett en skvett olivenolje* om ønskelig. Bland godt. Smak til med salt* og pepper*. Skjær kylling i passende skiver.

6

Anrett kylling og bulgursalat på tallerkener. Press over en skvett sitronsaft. Server hummusdressing på siden.