
Med 8 herlige ingredienser lager du barnevennlig magi på kjøkkenet i dag! Sprø, hjemmelagde pommes frites, panert og BBQ-marinert kylling og frisk kålsalat. Selvfølgelig servert med en lekker aioli. Enkelt og veldig godt!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
½ pakke
Rømme
(Inneholder: Melk)
300 g
Kyllingbryst
5 g
Tex-Mex
500 g
Bakepotet
50 g
Panko paneringsmel
(Inneholder: Gluten, Hvete)
75 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
40 g
Aioli
(Inneholder: Sennep, Egg)
1 stk
Eple
20 g
Tranebær
(Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter, Sesam)
1 stk
Egg (steg 2)
1 ss
Olivenolje (steg 3)

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skjær poteter (uskrellet) til pommes frites (ca. 1/2 cm tynne). Fordel pommes frites på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje* og krydre med en klype salt* og pepper*. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min. Skjær kylling i 2 cm strimler på et eget skjærebrett.

Bland panko med Tex-Mex og en klype salt* og pepper* i en skål. Pisk egg* [1 stk | 2 stk] i en ny skål. Dypp kylling først i egg, deretter panko. Press lett slik at pankoen fester seg.

Varm opp nok olivenolje* til å dekke bunnen til en stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 3-4 min på hver side, eller til gjennomstekt. Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Skjær eple i tynne skiver. Bland strimlet salat [1/2 pose, 2P], epleskiver, en klype salt*, rømme [1 ss | 2 ss] og tranebær i en skål. Du kan også tilsette en skvett olivenolje* hvis du ønsker.

Bland aioli og resterende rømme [1/2 pakke, 2P] i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*.

Anrett panert kylling, kålsalat og pommes frites på tallerkener. Server mild aioli på siden.