Våre matkasserHjelpGavekort
HelloFreshIconChevronRightSmallMatkasseIconChevronRightSmallPescetarian

Matkasse med fisk: Nyt havets delikatesser

Er du glad i retter med fisk, eller vil du gjerne spise mer pescetarisk mat i hverdagen? Det har aldri vært enklere enn med en pescetarian matkasse fra HelloFresh.
Er du glad i retter med fisk, eller vil du gjerne spise mer pescetarisk mat i hverdagen? Det har aldri vært enklere enn med en pescetarian matkasse fra HelloFresh.

Gjør middagsplanleggingen enklere med HelloFresh-appen

app market qr code image
Velg middagene dine med få klikk
Få enkle instruksjoner mens du lager middag
Administrer det fleksible abonnementet ditt i appen
Endre enkelt leveringsdag og tidspunkt etter behov
Bestill nå og Spar opptil 1549 kr
app install image
<h2>Få en matkasse som er bra for både kropp, sjel og miljø</h2>

Få en matkasse som er bra for både kropp, sjel og miljø

Hvis du ikke ønsker å kun spise vegetarisk, men derimot også ønsker fisk i din matkasse, er vår matkasse «Fisk og grønnsaker» midt i blinken for deg. Denne matkassen er nemlig spesielt rettet mot deg som er pescetarianer.

Pescetarianisme er en diett som utelukker blant annet rødt kjøtt, men inkluderer fisk og skalldyr i kosten. Begrepet kommer fra det latinske «pesce», som betyr fisk.

Mange velger et pescetarisk kosthold av helsemessige årsaker, da fisk inneholder gunstige næringsstoffer som omega-3 og jod. Andre velger det av etiske eller miljømessige årsaker, da det anses som et mer bærekraftig alternativ til kjøttproduksjon. Uansett årsak har vi i HelloFresh laget en matkasse for deg som ønsker å bli eller allerede er pescetarianer – en matkasse med fisk som inneholder alt du trenger til et pescetarisk kosthold.
<h2>Fordeler med en matkasse til et pescetarisk kosthold</h2>

Fordeler med en matkasse til et pescetarisk kosthold

Med en pescetarian matkasse fra HelloFresh får du alle de råvarer og ingredienser du trenger for å lage deilig, pescetarisk middager og spise mer sjømat – levert rett på døren hver uke. I matkassen får du altså ferske og sunne ingredienser som fisk og skalldyr, samt andre råvarer, grønnsaker og krydder som du bruker til å tilberede balanserte måltider for hele familien.

Vår matkasse med fisk og grønnsaker inneholder oppskrifter og ingredienser som er nøye utvalgt og porsjonert etter antall personer og måltider. Med ferdigporsjonerte ingredienser kan du glemme alt om matavfall. På denne måten bidrar du til en mer ansvarlig verden og en bedre fremtid for fremtidige generasjoner. Noen andre fordeler med våre pescetariaske matkasser er at de sparer tid i hverdagen – tid som du kan bruke til andre hyggelige ting. Du vil også raskt merke at du kan tilberede sunne og varierte middager med minimal innsats.

Hvilke typer oppskrifter liker du?

Velg fra kategoriene under. Du kan alltid endre dem senere.
Lagre og se meny
<h2>Valget er alltid ditt</h2>

Valget er alltid ditt

Ingen liker å være fastlåst til en matkasse de ikke vil ha lenger (selv om den kommer med en rekke nye pescatarian-oppskrifter hver uke). Det er derfor vår pescatariske matkasse kommer med muligheten til å bytte til en av våre andre planer når du føler at du trenger et friskt pust. Fra vår populære «Kalorismarte» matkasse, til det velprøvde alternativet for «Kjøtt og grønnsaker», er valget alltid ditt. Uansett hva du velger kan du med en matkasse fra oss alltid lage en middag av god kvalitet, som smaker godt og er spennende.

Hvis du imidlertid noen gang har lyst til å ta en mer permanent pause, kan du alltid stoppe eller si opp abonnementet ditt fra HelloFresh-kontoen din, og abonnere på nytt når du er klar for neste måltid.

Ofte stilite spørsmål om vår matkasse med fisk

Hva er en pescetarianer?

En pescetarianer er en person som spiser fisk og sjømat, men ikke andre typer kjøtt som f.eks. svin, kylling eller storfe. Pescetarianere inkluderer vanligvis også vegetabilske matvarer som frukt, grønnsaker, belgfrukter og korn i kostholdet sitt. Det er en kostholdspreferanse som tilbyr et alternativ for de som ønsker å redusere kjøttforbruket uten helt å bli vegetarianere.

Hva inneholder den pescetarisk matkassen?

Vår pescetariske matkasse inneholder råvarer som fersk fisk og sjømat, sammen med ferske grønnsaker, frukt og andre nødvendige ingredienser til å lage middager med fisk og grønt. Matkassen inkludere gjerne også korn, belgfrukter, sauser og krydder for å skape varierte og smakfulle retter. Ingrediensene er nøye utvalgt for å sikre god smak, ernæring og en balansert pescetarisk meny.

Hva er fordelene med et pescetarisk kosthold?

Fordelene med et pescetarisk kosthold inkluderer tilførsel av viktige næringsstoffer som omega-3 fettsyrer, vitaminer og mineraler fra fisk og sjømat. Pescetarisk kosthold er også forbundet med lavere risiko for visse helseproblemer som hjertesykdommer og høyt blodtrykk. Det kan også være miljømessige fordeler ved å redusere inntaket av kjøtt og øke forbruket av plantebaserte matvarer.

En matkasse med oppskrifter for enhver smak

Prøv en av Norges beste matkasser og lag sunne og varierte middager hver dag. Vi har gjort det enkelt for deg å få nye matopplevelser.
Prøv en av Norges beste matkasser og lag sunne og varierte middager hver dag. Vi har gjort det enkelt for deg å få nye matopplevelser.