Våre matkasserHjelpGavekort
Kylling à la King
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kylling à la King

Kylling à la King

med kremet soppsaus og fersk persille

Hvis du er glad i kylling, må du prøve denne oppskriften! Vi steker kyllingen til perfeksjon og koker pasta, før vi lager en kremet soppsaus med paprika, fløte og kyllingbuljong. Alt blandes til en herlig kremet rett og serveres med fersk persille.

Tags:
Rask
Barnevennlig
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Kyllingbryst

1 pakke

Farfalle

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Soya)

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

4 g

Kyllingbuljong

1 stk

Paprika

200 g

Sjampinjong

1 pose

Bladpersille

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 5)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier905 kcal
Energi (kj)3785 kj
Fett25.39 g
Mettet fett10.4 g
Karbohydrater106.05 g
Sukker13.4 g
Protein57.78 g
Natrium0 mg

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok pasta
1

Kok opp en stor kjele med lettsaltet* vann*. Tilsett farfalle og kok i 12-13 min, eller til ‘al dente’. Spar litt pastavann* [1 dl | 2 dl] og hell av resten. TIPS: Vannet burde være like salt som sjøvann. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er gjennomkokt, men fremdeles har litt tyggemotstand i midten.

Stek kylling
2

Skjær kylling i 3 biter per person. Krydre kylling med en klype salt*. Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 5-6 min under omrøring, til brunet og gjennomstekt. Sett til side på en tallerken. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Forbered grønnsaker
3

Skjær sjampinjong i skiver. Fjern frøene og skjær paprika i 1 cm biter.

Stek grønnsaker
4

Varm opp samme stekepanne på middels høy varme. Tilsett en ny skvett olivenolje* hvis nødvendig. Stek paprika og sopp i 3-5 min, til møre. Krydre med en klype salt* og pepper*. Grovhakk persille.

Lag saus
5

Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], kyllingbuljong, stekt kylling, pasta, pastavann* [1/2 dl | 1 dl], salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og halvparten av persillen i stekepannen med grønnsaker og bland godt. La putre i 1-2 min, eller til alt er gjennomvarmet. Smak til med salt* og pepper*. TIPS: Tilsett en ekstra skvett pastavann hvis sausen blir for tykk.

Server
6

Anrett pasta med kylling på tallerkener og pynt med resterende persille.