Våre matkasserHjelpGavekort
HelloFreshIconChevronRightSmallMatkasseIconChevronRightSmallEn Person
HelloFresh Logo

En matkasse for 1 person som gjør middagen litt morsommere

En matkasse for 1 person som gjør middagen litt morsommere

Leter du etter inspirasjon til middag for en person? Prøv matkassen vår for en person og lag enkle og gode middager. Du får nye smaksopplevelser hver uke.
Leter du etter inspirasjon til middag for en person? Prøv matkassen vår for en person og lag enkle og gode middager. Du får nye smaksopplevelser hver uke.

Få rabatten direkte i appen

Skann QR-koden hvis du ser dette på dataen din, eller klikk på knappen under hvis du ser dette på mobilen.

En matkasse for en person som gir deg variasjon i hverdagen

Er du lei av å spise det samme til middag hver uke? Det er lett å bli matlei når man skal lage middag til seg selv hver dag. Men det trenger ikke å være sånn. Med vår matkasse for single kan du velge dine egne oppskrifter og lage spennende retter fra hele verden - uten å skulle tenke på verken planlegging eller handling. Fordi alle oppskriftene blir levert med enkle steg-for-steg beskrivelser, er det lekende lett å lage middag for en person.

Den minste matkassen vi har, er en matkasse for 2 personer, men den passer faktisk perfekt for husstander med bare en person også. Mange av kundene våre lager nemlig ekstra sånn at de enten har lunsh eller middag til dagen etter også. Smart!

Er du klar for en litt morsommere hverdag? Med matkassen vår får du alt du trenger levert på døra, sånn at du kan lage skikkelig gode middager - akkurat når det passer deg.

Enkle middager for studenter

Som student har man viktigere ting å fokusere på enn planlegging, handling og matlaging, men det betyr ikke at du ikke kan spise noe godt til middag hver dag - selv på studentbudsjett! Som student kan du få en matkasse fra HelloFresh med enkle oppskrifter og ferske ingredienser levert på døra, sånn at kan bruke tiden din på lekser, venner eller noe helt annet. Alt kommer i ferdige porsjoner, sånn at ingenting havner i søpla - bra for lommeboka, bra for planeten. Og noe av det beste er at du aldri trenger å finne på hva du skal spise til middag, men kan velge mellom 25 spennende retter hver uke, og spise den andre porsjonen til lunsj dagen etter.

FAQs

De vanligste spørsmålene vi får om vår matkasse til en person

Tilbyr dere en matkasse til en person?

Mange av kundene våre som bor alene bestiller matkassen vår til to personer, fordi man da kan lage to porsjoner, og ha en god lunsj eller middag dagen etterpå også. Det er en smart måte å redusere prisen på middagene dine, og samtidig sparer du tid på matlagingen.

Hvor mange oppskrifter kan jeg velge når jeg har en matkasse til en person?

Det kommer an på hvor mange dager du velger. Menyen vår byttes ut hver uke, og du har alltid 25 oppskrifter å velge mellom, sånn at du kan spise noe nytt til middag hver uke.

Kan jeg bestille en matkasse selv om jeg har allergi?

Det er enkelt å bytte ut ingrediensene med dine egne hvis det er noe du er allergisk mot. Alle ingrediensene våre blir levert i ferdige porsjoner, noe som gjør det enda lettere.

Når leveres min matkasse for single?

Når du bestiller matkassen din, velger du samtidig hvilken dag og tidspunkt matkassen skal leveres, sånn at du alltid vet når matkassen din kommer. Du kan endre dette hvis du foretrekker noe annet senere.

Hva skjer hvis jeg ikke er hjemme når matkassen min blir levert?

Bare rolig! Hvis du ikke er hjemme, vil sjåføren prøve å komme i kontakt med deg, og hvis det ikke er mulig, vil den bli levert i forhold til de instruksjonene du ga da du bestilte.