Prøv smaker fra hele verden

Mest populære oppskrifter

Lag en digg og rask middag med disse oppskriftene

Skal det gå litt kjapt med middagen i dag? Her finner du oppskrifter på raske middager som du enkelt kan lage. Den beste delen? Alle våre raske middagsideer kan diskes opp på mindre enn 30 minutter!

Raske oppskrifter

Ideer til en rask middag i hverdagen

Få inspirasjon fra våre raske middager

Å lage smakfulle måltider bør ikke ta hele dagen. Dessuten skal det noen ganger bare gå litt ekstra raskt i hverdagen. En full timeplan bør nemlig ikke holde deg fra å gi energi til deg selv og familien din med hjemmelagde delikatesser. Det er derfor vi tilbyr en samling av raske oppskrifter som er kuratert av våre talentfulle kokker og som ikke tar mer enn 30 minutter å lage.
Våre raske middagsoppskrifter er ideelle for deg som har en travel hverdag, deg som er litt lat, eller bare deg som nyter et ferskt måltid på slutten av en lang dag, men som ikke orker å stå ørten timer på kjøkkenet. Med andre ord er våre raske måltider en sann vinn-vinn-situasjon, da du kan spare dyrebar tid samtidig som du får middager som smaker godt. Med noen få enkle trinn og et par ingredienser, kan du lage fantastiske måltider som vil treffe blink og som også er enkle å rydde opp. Enten du elsker en solid kjøttrett eller smakfulle vegetariske kreasjoner, har vår oppskriftssamling et bredt utvalg av raske middager slik at du kan utvide din kulinariske horisont og imponere familien din (og deg selv!) med wow-verdige retter tilberedt på ingen tid.

Våre beste tips for en rask middag

Ukemiddager bør være problemfrie, slik at du kan bruke mindre tid på å tilberede maten og mer tid på å nyte måltidene med dine kjære. Med HelloFresh eliminerer du behovet for å planlegge og handle middag, og de ferdigporsjonerte ingrediensene samt de enkle å følge oppskrifter sparer deg også for tid. Dessuten, med disse tre tidsbesparende kjøkkentipsene vil du kunne diske opp raske middager på rekordtid.
  1. Finhakk alt: Jo mindre kutt, jo kortere koketid. Skjær grønnsaker og kjøtt i mindre biter for å redusere koketiden.
  2. Forkok vann med vannkokeren: Når du koker ris, pasta eller kokte grønnsaker, så sørg for å koke opp kokevannet i vannkokeren først. Kaldt vann kan ta 10–15 minutter å koke opp på komfyren, men en vannkoker vil redusere koketiden til bare noen få minutter.
  3. Gjør sausen tykk raskt: Hvis sausen din er for vannete og du ikke har tid til å koke den ned, er alt du trenger å gjøre å legge en lasagneplate i kjelen. Lasagnen vil suge opp vannet mens den slipper stivelse inn i sausen, noe som gjør at den tykner enda mer. Bare husk å fjern lasagneplaten fra sausen når sausen har nådd ønsket tykkelse.

Vanlige spørsmål om raske middager

Hvor raskt kan du lage middag med HelloFresh?

Med HelloFresh kan du lage middag på kort tid. Våre måltider tar vanligvis mellom 15 og 35 minutter å tilberede, og med vår matkasse «raskt og enkelt» kan du være sikker på at det tar deg under 20 minutter. Vi tilbyr nøye utvalgte oppskrifter som er enkle å følge, med ferdig porsjonerte ingredienser som sparer deg tid på matlaging og opprydding. Slik kan du nyte en deilig hjemmelaget middag på kort tid!

Hva er noen raske middagsretter du kan lage?

En rask middagsrett du kan lage kan være pasta med forskjellige sauser, som for eksempel tomatsaus, pesto eller fløtesaus. Pasta er kjent for å være en rask og enkel rett å tilberede. Du kan også lage raske omeletter, wraps med fyll etter eget ønske, eller ferdiglagde salater med proteiner som kylling eller kikerter. Disse rettene tar minimal tid å lage, men har fortsatt god smak og er mettende.

Hva kjennetegner en rask middag?

En rask middag er preget av enkelhet og effektivitet. Det innebærer oppskrifter som bruker få ingredienser og enkle teknikker for å tilberede måltidet raskt. Tidsbesparende forberedelser, som ferdigporsjonerte ingredienser, bidrar også til å gjøre matlagingen rask og ukomplisert. Med HelloFresh kan du enkelt lage smakfulle og næringsrike måltider på kort tid.

Gled deg til middag hver dag!

+5

Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!

Oppskrifter du vil elske!

Få deilige og enkle oppskrifter og alle de ferske ingrediensene dine levert på dørstokken hver uke

Spar opptil 1549 kr