Våre matkasser
Logg inn

Ferske råvarer.
Fra leverandører du kan stole på.

Ferske råvarer.
Fra leverandører du kan stole på.

God mat starter med gode råvarer. Derfor er dine nøye utvalgt.

Leverandørene våre

Maten smaker bedre når du vet hvor den kommer fra. Derfor jobber vi tett med en rekke leverandører som vi virkelig stoler på. Ildsjeler som jobber hardt for å sikre at du får ferske ingredienser, som er sprengfulle av smak, i matkassen din. Når du nyter en saftig kylling, vet du at den er norsk. Når du tilbereder fisk, vet du at den er ASC/MSC eller GLOBAL G.A.P-sertifisert. All frukt og grønt tilhører i tillegg klasse 1.

Ingrediensene dine

Vi tror på at maten din smaker best når du vet hvor den kommer fra. Vår hovedprioritet er å gi så mange kunder som mulig tilgang til ingredienser av høy kvalitet, og vi prioriterer lokale ingredienser der det er mulig. Ferskt svinekjøtt, storfekjøtt og fersk kylling er norsk, og fisken og sjømaten vår er alltid MSC, ASC eller Global G.A.P.- sertifisert, og vi leverer frukt og grønt i klasse 1. Det er enkelte råvarer som ikke produseres i Norge, eller som rett og slett smaker bedre andre steder. Den greske salatosten vår kommer for eksempel fra Hellas. Og pastaen vår, den kommer fra Italia - akkurat som den burde.

God smak. Godt for magen.

God mat smaker ikke bare godt, men er også bra for magen din. Når kokkene våre setter sammen oppskriftene våre legger de vekt på mange ulike faktorer, sånn at du kan lage middager som både er gode og næringsrike.

Allergener

Det er lett å unngå de matkassene som inneholder allergener du ikke tåler. Vi skriver nemlig alle ingrediensene våre på hjemmesiden og i appen vår. Alle ingrediensene er også perfekt posjonerte, så det er lett å bytte dem ut, eller utelate enkelte ingredienser som kan forårsake en allergisk reaksjon helt.

Færre ingredienser.
Mindre å tenke på.

Det er ikke noe som er verre enn å samle alle kjøkkenredskapene du trenger, helle olje på stekepannen, sku på varmen og deretter finne ut at du mangler noe. Derfor har vi sørget for at det bare er noen få ingredienser du trenger å ha på kjøkkenet selv - ingredienser som vi er rimelig sikre på at du allerede har. Alt du trenger å ha på kjøkkenet er:

Smør

Melk

Egg

Mel

Sukker

Olje

Salt

Pepper

Smør

Melk

Egg

Mel

Sukker

Olje

Salt

Pepper

God mat.
På dine premisser.

Velg oppskriftene dine selv fra ukesmenyen vår og skreddersy matkassen din.

Se matmassene våre