Ferske råvarer. Fra leverandører du kan stole på.

God mat starter med gode råvarer. Derfor er dine nøye utvalgt.
Leverandørene våre

Leverandørene våre

Maten smaker bedre når du vet hvor den kommer fra. Derfor forsøker vi alltid å levere lokale råvarer i sesong – og sørger for at de kommer fra bærekraftig jordbruk og fiskeri. Alle leverandørene våre er nøye utvalgt og lever opp til de høyeste standardene innenfor matvaresikkerhet, bærekraft og dyrevelferd. Fisken du spiser er fanget i nordiske farvann og kommer fra bærekraftig GAP, MSC eller ASC-sertifisert fiskeri. I tillegg er frukt, grønnsaker og urter alltid i Klasse 1. Hvorfor? Fordi vi er overbevist om at kvalitetsingredienser er de beste – både for deg og miljøet.
Ingrediensene dine

Ingrediensene dine

Førsteprioriteten vår er å gi så mange kunder som mulig tilgang til ingredienser av høy kvalitet, og vi prioriterer lokale ingredienser der det er mulig. I tillegg bestiller vi de fleste ingrediensene dine direkte fra leverandørene, sånn at veien fra gård til gaffel blir kortest mulig. Det er enkelte råvarer som ikke produseres i Norge, eller som rett og slett smaker bedre andre steder. Den greske salatosten vår kommer for eksempel fra Hellas. Og pastaen vår, den kommer fra Italia - akkurat som den burde.
God smak. Godt for magen.

God smak. Godt for magen.

God mat smaker ikke bare godt, men er også bra for magen din. Når kokkene våre setter sammen oppskriftene våre legger de vekt på mange ulike faktorer, sånn at du kan lage middager som både er gode og næringsrike.
Allergener

Allergener

Det er lett å unngå de matkassene som inneholder allergener du ikke tåler. Vi skriver nemlig alle ingrediensene våre på hjemmesiden og i appen vår. Alle ingrediensene blir dessuten levert ferdigposjonerte, slik at det er lett å bytte dem ut, eller unngå enkelte ingredienser, som for eksempel kan forårsake en allergisk reaksjon, helt.

Færre ingredienser.
Mindre å tenke på.

Det er ikke noe som er verre enn å samle alle kjøkkenredskapene du trenger, helle olje på stekepannen, skru på varmen og deretter finne ut at du mangler noe. Derfor har vi sørget for at det bare er noen få ingredienser du trenger å ha på kjøkkenet selv - ingredienser som vi er rimelig sikre på at du allerede har. Alt du trenger å ha på kjøkkenet er:

Smør

Melk

Egg

Mel

Sukker

Olje

Salt

Pepper

Smør

Melk

Egg

Mel

Sukker

Olje

Salt

Pepper

God mat.
På dine premisser.

Velg oppskriftene dine selv fra ukesmenyen vår og skreddersy matkassen din.
Velg oppskriftene dine selv fra ukesmenyen vår og skreddersy matkassen din.