HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHvitløkskrydret Kylling
topBanner
Hvitløkskrydret kylling

Hvitløkskrydret kylling

med ovnsbakte poteter og bearnaisesaus

Tags:Under 650 kcalBarnevennlig
Allergener:SulfitterEggSennepMelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid29 minutter
19 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

4 g

Hvitløksflørt

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

300 g

Kyllingbryst

500 g

Poteter

20 g

Honning- og sennepsdressing

(InneholderSulfitter, Egg, Sennep)

60 g

Salatblanding

100 g

Bearnaisesaus

(InneholderMelk)

½ g

Oregano, tørket

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier477 kcal
Energi (kj)1996 kj
Fett10.82 g
Mettet fett4.7 g
Karbohydrater54.6 g
Sukker10.1 g
Protein41.35 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 2 cm båter. Plasser poteter på et stekebrett med bakepapir. Drypp med en skvett olivenolje*, krydre med oregano og en klype salt* og pepper*. Bland sammen. Bak i ovnen i 25-30 min, eller inntil gylne.  


2

Skjær kyllingbryst i stykker (3 pr. person). Bland en skvett olivenolje*, Hvitøksflørt, kylling og en klype salt* og pepper* i en stor bolle. 


3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 2 min på hver side, eller inntil brunet (sørg for å få all marinade med). Overfør kylling til et stekebrett med bakepapir. Sett i ovnen når potetene har 7-8 min igjen. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.


4

Skjær agurk og tomat i 2 cm terninger. 


5

Bland agurk, tomat, salatmix og honning- og sennepsdressing (tilsett dressing rett før servering) i en stor bolle. 


6

Anrett poteter, kylling og salat på tallerkener. Serveres med en klatt bearnaisesaus ved siden av. TIPS: Varm opp bernaisesaus i en kjele hvis du foretrekker det.