Stekt kylling og sprø bønnesalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stekt kylling og sprø bønnesalat

Stekt kylling og sprø bønnesalat

med avokadosalat og hvitløksdressing

Får vi friste med et lekkert kyllingmåltid proppet fullt av herlige smaker og farger? Kyllingen serveres på en seng av sprø, ovnsbakte cannellinibønner som vi smaksetter med vår egen krydderblanding, Hello Sunrise. Som tilbehør blander vi sammen en avokadosalat med ruccola og gulrot. Topp retten med en kremet hvitløksdressing, og så er middagen klar!

Tags:
Rask
Under 50g karbo
Under 650 kcal
Allergener:
Selleri
Sennep
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Cannellinibønner

4 g

Hello Sunrise

(Inneholder Selleri, Sennep)

300 g

Kyllingbryst

4 g

Kyllingbuljong

1 stk

Tomat

1 stk

Gulrot

40 g

Ruccola

1 stk

Avokado

75 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

½ stk

Hvitløk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Hvetemel (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier609 kcal
Energi (kj)2548 kj
Fett24.8 g
Mettet fett7.2 g
Karbohydrater36.6 g
Sukker10.1 g
Protein50 g
Natrium2916 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Ovnsbak cannellinibønner
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Hell av væske og skyll cannellinibønner. Tørk med kjøkkenpapir.

Bland cannellinibønner, Hello Sunrise, hvetemel [1/2 ss | 1 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en mellomstor skål.

Fordel på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir, og bland med en skvett olivenolje.

Bak i ovnen i 20-25 min, eller til sprø.

GRILLTIPS: Hvis du bruker grill, varm opp på svært høy varme.

Stek kylling
2

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tilsett kylling, og krydre med kyllingbuljong og salt [1/4 ts | 1/2 ts].

Stek kylling i 2 min per side, eller til brunet.

Legg kylling på et stekebrett med bakepapir, og stek i ovnen i 11-12 min, eller til gjennomstekt.

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

GRILLTIPS: Grill kylling i 5-7 min på hver side. Pakk inn i folie og la hvile i 5 min.

Forbered grønnsaker
3

Grovhakk tomat.

Skjær gulrot i lange bånd med en potetskreller. Finhakk den siste biten.

Skyll ruccola.

Bland salat
4

Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje. Skjær i 1 cm store biter.

Krydre med en klype salt og pepper.

Bland ruccola, tomat, gulrot, avokado, olivenolje [1 ss | 2 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en mellomstor skål.

Lag dressing
5

Finhakk eller press hvitløk [1/2 fedd, 2P].

Bland rømme, hvitløk, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en liten skål.

Skjær hver kyllingfilet i fem skiver på et eget skjærebrett.

Server
6

Anrett salat i skåler og topp med kylling.

Server med en klatt hvitløksdressing og topp med ristede bønner.