Prøv smaker fra hele verden

Sjekk ut våre beste vegetariske middag

Våre beste soppoppskrifter og måltidsideer

Hverdagsmenyen trenger ikke å være kjedelig. Utforsk vårt deilige utvalg av soppoppskrifter og begynn å lage mat raskt!

Hvorfor er sopp så bra?

Hvis du ønsker å legg til litt ekstra smak på tallerkenen din, er sopp det perfekte valget

Sopp brukes faktisk ikke bare i mat, men også i medisin. Det er så mange forskjellige typer sopp å velge mellom, inkludert champignon, kantarell og porotbello, til mer unike sopp som østerssopp og enoki. Sopp er så allsidig at de brukes som kjøtterstatninger i veganske retter.
Sopp kan tilberedes på mange måter, men den mest populære måten er å steke den i en panne med olje eller smør og krydder. Du kan bruke sopp til å gi smak og umami til retter som pasta, risotto, pizza, taco eller til og med toast. Uansett om du er vegetarianer, veganer eller bare elsker smaken, kan du trygt stole på våre soppoppskrifter for å gjøre smaksløkene dine glade.

Vanlige spørsmål om sopp

Er sopp bra for deg?

Det korte svaret er ja. Sopp har lite kalorier og er fullpakket med vitamin D og andre næringsstoffer som bidrar til å holde kroppen sunn og næret.

Hvor lenge kan sopp holde seg?

Holdbarheten til ulike sopp varierer veldig. Du bør holde øye med utløpsdatoen på soppen din når du kjøper den. For det meste kan de holde seg i 5–10 dager hvis de oppbevares riktig i kjøleskapet.

Kan du spise rå sopp?

Det er mye debatt om du kan spise sopp rå. Visse typer sopp kan spises rå, mens med andre kan det være best å koke dem først. Hvis du er i tvil, sjekk emballasjen i din lokale matbutikk eller spør en profesjonell. Med en HelloFresh-levering får du et komplett trinn-for-steg oppskriftskort slik at du vet nøyaktig hva du skal gjøre med soppen din.

Er en sopp en grønnsak?

Sopp får navnet sitt på grunn av måten de dyrkes på. Imidlertid regnes de ofte som grønnsaker på grunn av deres næringsinnhold.

Gled deg til middag hver dag!

+5

Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!

Oppskrifter du vil elske!

Få deilige og enkle oppskrifter og alle de ferske ingrediensene dine levert på dørstokken hver uke

Spar opptil 1549 kr