Prøv smaker fra hele verden

Sjekk ut våre beste vegetariske middag

Beste squashoppskrifter og måltidsideer

Leter du etter oppskrifter på squash? Finn ut hvordan du lager våre beste squashretter og få middagsideer underveis. Start ditt HelloFresh-abonnement i dag.

Hva er så bra med squash?

Squash er en utmerket måltidskomponent takket være dens allsidighet

Squash er et medlem av gresskarfamilien, hvilket gjør at den nært beslektet med vannmeloner, agurk og gresskar. Squash – også kjent som zucchini – kan både stekes, grilles, bakes og til og med spiraliseres – genialt for å erstatte spagetti for deg som ønsker et lavkarbokosthold. I tillegg til allsidigheten, har squash også et bredt spekter av helsefordeler, inkludert det å være rik på vitamin A, C, kalsium, sink og antioksidanter (som betyr at den beskytter kroppen din og bidrar til å forhindre visse helseproblemer). I tillegg til dette kan squash også hjelpe fordøyelsen, bremse aldring og støtte et sunt hjerte.
Fun-fact: Den lengste squashen som er registrert målt i hele 8 fot 3,3 tommer lang, noe som gjør den mye høyere enn gjennomsnittsmennesket!

Vanlige spørsmål om squash

Hva kan du gjøre med squash?

Squash kan bakes, sauteres, grilles og luftstekes.

Er squash en frukt?

Ja. Squash er en frukt fra gresskarfamilien.

Kan du spise squash rå?

Ja, squash kan spises rå og er spesielt velsmakende i salater og dipper.

Hvordan lage squashnudler?

Squashnudler kan lages ved hjelp av en ‘spiralizer’ eller en grønnsaksskreller. Alt du trenger å gjøre er å skjære squashen i ønsket størrelse, lengde og bredde med verktøyet du ønsker og servere dem. Du kan tilberede nudlene, men på grunn av deres myke, vannaktige tekstur risikerer du at de blir grøtaktige i stedet for sprø, så det beste alternativet er å spise dem rå.

Kan du fryse squash?

Ja, du kan fryse squash. I stedet for bare å putte hele squashen i fryseren anbefales det at du skjærer den i skiver og blansjerer den først for å forlenge holdbarheten.

Gled deg til middag hver dag!

+5

Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!

Oppskrifter du vil elske!

Få deilige og enkle oppskrifter og alle de ferske ingrediensene dine levert på dørstokken hver uke

Spar opptil 1549 kr