HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSpinat Og Ricottafylt Tortelloni
topBanner
Spinat- og ricottafylt tortelloni

Spinat- og ricottafylt tortelloni

med kremet soppsaus og hakkede hasselnøtter

Tags:VegetarRaskUnder 650 kcal
Allergener:melkEggglutenSelleriNøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

150 ml

Matfløte

(Inneholdermelk)

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(Inneholdermelk, Egg, glutenKan inneholdesoya)

200 g

Sjampinjong

4 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

20 g

Finrevet ost

(Inneholdermelk, Egg)

2 stk

Hvitløk

½ stk

Squash

30 g

Spinat

1 g

Chiliflak

4 g

Hvitløksflørt

20 g

Hasselnøtter

(InneholderNøtter)

1 stk

Løk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør* (steg 2)

½ ss

Olivenolje* (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)3280.1931 kj
Kalorier783.985 kcal
Fett41.749 g
Mettet fett17.7 g
Karbohydrater69.4862 g
Sukker14.6 g
Protein26.3027 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Skjær sopp og løk i tynne skiver. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i 1 cm store biter. Finhakk eller press hvitløk. Kok opp en stor kjele med lettsaltet* vann*.

2

Smelt en klatt smør* [1 ss | 2 ss] med en skvett olivenolje* [½ ss | 1 ss]  i en stekepanne på middels høy varme. Tilsett løk, sopp og en klype salt* og stek i 3-4 min, eller inntil det begynner å mykne. Tilsett squash og stek i ytterligere 3-4 min. Tilsett hvitløk og stek i 1 min. 


3

Grovhakk hasselnøtter. Grovhakk spinat. 


4

Tilsett matfløte, Hvitløksflørt, grønnsaksbuljong og en klype chiliflak i stekepannen med grønnsaker og la småkoke i 3-4 min, til sausen tykner. Krydre med en generøs klype pepper* og en liten klype salt*. TIPS: Bruk mindre eller ingen chili hvis du ikke liker sterk mat. 


5

Tilsett tortelloni i kjelen med kokende vann og kok i 4-5 min, eller inntil ‘al dente’. Hell vannet fra og tilsett soppsaus og halvparten av spinat i kjelen. Bland sammen og krydre med salt*. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pasta er gjennomkokt, men fremdeles har litt tyggemotstand i midten.

6

Fordel torelloni og soppsaus i dype tallerkener og strø over med revet hardost. Smak til med litt pepper* og pynt med hasselnøtter og resterende spinat.