HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetarburger
topBanner
Vegetarburger

Vegetarburger

med estragonmajones, soyamarinert sopp og pommes frites

Tags:Vegetar
Allergener:EggSennepHveteSoyaGlutenMelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

300 g

Poteter

4 g

Panamat

½ stk

Rødløk

25 ml

Hvitvinseddik

1 pose

Estragon

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

100 g

Sjampinjong

25 ml

Soyasaus

(InneholderHvete, Soya, Gluten)

2 stk

Plantebasert burger

10 g

Finrevet ost

(InneholderEgg, Melk)

2 stk

Briochebrød

40 g

Ruccola

Ikke inkludert i matkassen din

etter behov

Smør (steg 3)

3 ss

Vann* (steg 2)

etter behov

Sukker* (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier343 kcal
Energi (kj)1434 kj
Fett19.7 g
Mettet fett2.3 g
Karbohydrater31.82 g
Sukker3.9 g
Protein8.5 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) til pommes frites. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp med en skvett olivenolje*, krydre med Panamat og en klype salt* og pepper*. Bland sammen. Bak på øverste hylle i ovnen i 25-30 min, eller inntil sprø og gylne. 


2

Skjær rødløk [½ stk, 2P] i tynne skiver. Bland rødløk, hvitvinseddik, vann* [3 ss | 6 ss] og en klype salt* og sukker* i en liten skål. Bland sammen så løk er dekket av væske, og sett til side frem til servering. Hell væske fra før servering. Plukk og finhakk estragonblad. Bland majones, estragon og en klype salt* og pepper* i en liten skål. 


3

Skjær sopp [½ stk, 2P] i tynne skiver. Varm opp en klatt smør* i en stor stekepanne på middels høy varme, og stek sopp i 4-5 min. Tilsett soyasaus, en klype salt* og pepper* og stek i ytterligere 2 min. Sett til side på en tallerken. 


4

Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne på middels høy varme. Stek vegetarburgere i 2-3 min på hver side. Dryss over med revet hardost [½ stk, 2P] på burgerne de siste 2 min, og dekk stekepanne med lokk så osten smelter. 


5

Del burgerbrød i to og varm direkte på rist i ovnen i 1-2 min, eller inntil gjennomvarme. 


6

Smør burgerbrødene med estragonmajones. Bygg vegetarburgere med burger, sopp, syltet rødløk og ruccola. Serveres med resterende tilbehør og pommes frites ved siden av.