Beste aubergineoppskrifter og måltidsideer
Er du ikke sikker på hvordan du best tilbereder aubergine? Sjekk ut våre beste aubergineoppskrifter, inkludert Aubergine Parmigiana og aubergine curry, og begynn å tilberede deilige måltider i dag.
Vegetar-oppskrifter med aubergine
Flere Vegetar-oppskrifter med aubergine
Enkle oppskrifter med aubergine
Flere Enkle oppskrifter med aubergine
Ovnsbakt oppskrifter med aubergine
Flere Ovnsbakt oppskrifter med aubergine
Pastaoppskrifter med aubergine
Forvandle måltidene dine med den fantastiske auberginen
Vanlige spørsmål om aubergine
Kan du spise aubergine rå?
Det er greit å spise aubergine rå i små mengder så lenge du unngår bladene og blomstene. Til tross for dette kan smaken av rå aubergine være ganske bitter, så det anbefales at du tilbereder den på din foretrukne måte – eventuelt med deilige krydderier.
Hvordan tilberede aubergine på pannen?
Det er enkelt å steke aubergine på pannen. Alt du trenger å gjøre er å skjære auberginen i skiver, krydre den etter eget ønske og ha den i pannen med litt olje på middels høy varme. Stek den i 2–3 minutter på hver side og server.
Er aubergine en frukt?
Ja. Til tross for at de vanligvis brukes i oppskrifter og retter som en grønnsak, tilhører auberginer faktisk fruktfamilien når de vokser fra en blomstrende plante.
Hvordan steke aubergine?
Den beste måten å steke aubergine på er å skjære den på tvers eller i store biter, krydre den sjenerøst med olje, urter og krydder og steke ved en høy temperatur på rundt 240 ℃ i 30 minutter. Pass på å snu den etter 15 minutter for å oppnå den myke, karamelliserte teksturen
Kan du fryse aubergine?
Ja, du kan fryse aubergine. Alt du trenger å gjøre er å tilberede auberginen slik du vil og la den avkjøles helt. Så kan du legge den i en frysepose og legge den i fryseren. Dette bør holde auberginen fersk i opptil et år.
Gled deg til middag hver dag!
+4
Oppskrifter du vil elske!
Få deilige og enkle oppskrifter og alle de ferske ingrediensene dine levert på dørstokken hver uke