Pulled pork-toppet bakt potet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled pork-toppet bakt potet

Pulled pork-toppet bakt potet

med sprø eplesalat og yoghurt

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Lag god stemning i heimen med våre pulled pork-toppede bakte poteter! Mens bakepotetene godgjør seg selv i ovnen, lager vi topping bestående av stekte løkbåter og pulled pork krydret med røkt paprika og vårt amerikanske spesialkrydder Panamat. I tillegg skal vi servere en sprø eple- og kålsalat med reddiker og en klype pepper. Vi avslutter med litt frisk yoghurt på toppen!

Tags:
Under 650 kcal
Hvetefri
Klimasmart
Allergener:
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Pulled pork

1 stk

Løk

1 pakke

Yoghurt

(Inneholder Melk Kan inneholde Melk)

150 g

Kålblanding

(Kan inneholde Selleri)

75 g

Reddiker

1 stk

Eple

4 g

Panamat

2 g

Røkt paprikapulver

400 g

Bakepotet

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier479 kcal
Energi (kj)2005 kj
Fett15.2 g
Mettet fett5.3 g
Karbohydrater51.8 g
Sukker15.5 g
Protein30.7 g
Natrium0.1 mg

Redskaper

Bakeplate
Kasserolle

Framgangsmåte

Ovnsbak bakepotet
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær bakepotet (uskrelt) i to og lag prikker over hele med en gaffel.

Overfør til et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp en skvett olivenolje over, krydre med en klype salt og pepper, bland godt og plasser med skjært side ned. 

Bak i ovnen i 30-35 min, eller til møre. 

Stek løk
2

I mellomtiden, skjær løk i 1 cm båter.

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] på middels høy varme i en mellomstor kjele. 

Stek løkbåter i 1-2 min, eller til myke. 

Tilbered pulled pork
3

Senk varmen til middels og tilsett kjøtt med kraft fra pakken, Panamat, røkt paprikapulver [1/2 pose, 2P], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og vann [1/2 dl | 1 dl].

La putre under lokk i 12-14 min. 

Bruk to gafler og riv kjøttet fra hverandre.  

Forbered råvarer
4

I mellomtidne, skjær eple i to og fjern kjernen. Skjær eple og reddiker i tynne skiver.

Lag salat
5

Bland kålblanding og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en stor skål. Masser kål i 30 sek.

Tilsett eple, reddiker og en klype pepper. Bland godt. Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig. 

Server
6

Anrett bakepoteter, skjært side opp, på tallerkener.

Topp med pulled pork og noen drypp yoghurt.

Server salat på siden. 

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image