HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPasta Caponata
topBanner
Pasta Caponata

Pasta Caponata

med aubergine og timian

Tags:Under 650 kcalVegetar
Allergener:SelleriEggGlutenMelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

4 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

250 g

Tagliatelle

(InneholderEgg, GlutenKan inneholdeEgg, Soya, Sennep)

20 g

Finrevet ost

(InneholderEgg, Melk)

4 g

Hvitløksflørt

1 stk

Paprika

½ stk

Aubergine

1 stk

Paprika

1 stk

Løk

2 stk

Hvitløk

1 pose

Timian

1 stk

Rød chili

1 pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

50 g

Ricotta

(InneholderMelk)

Ikke inkludert i matkassen din

1 dl

Vann (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier169 kcal
Energi (kj)706 kj
Fett6.39 g
Mettet fett3.9 g
Karbohydrater15.07 g
Sukker13.8 g
Protein8.96 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skjær aubergine [1/2 stk, 2P] og gul og rød paprika i 1 cm store biter. Fordel på et stekebrett med bakepapir og drypp over en stor skvett olivenolje*. Krydre med en klype salt* og pepper*, og bland godt. Bak i ovnen i 20-25 min, eller til møre.

2

Skjær løk i tynne skiver. Finhakk eller press hvitløk. Skjær chili [1/2 stk, 2P] i tynne skiver. Plukk blader av timian [2 stilker | 4 stilker]. TIPS: Hold i stilken og dra fingrene nedover timian, så løsner bladene enkelt.

3

Når grønnsakene har 10 min igjen, kok opp en stor kjele med vann*. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek løk i 3-4 min. Tilsett hvitløk og timian (spar litt til servering) og stek i 1 min.

4

Tilsett hakkede tomater, ricotta [1/2 pakke, 2P], grønnsaksbuljong, hvitløksflørt og vann* [1 dl | 2 dl] og småkok på middels varme i 3-4 min. Tilsett pasta og en klype salt* i kjelen med kokende vann. Kok i 3-4 min, eller til “al dente”. Hell av vannet, og legg pasta tilbake i kjelen.

5

Tilsett ovnsbakte grønnsaker og tomatsaus i kjelen med pasta og bland godt. Smak til med salt* og pepper*. TIPS: Tilsett en skvett vann hvis sausen er for tykk.

6

Anrett pasta caponata i dype tallerkener. Strø over chili, finrevet ost og resterende timian.