'Naked cheeseburger' med karamellisert løk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
'Naked cheeseburger' med karamellisert løk

'Naked cheeseburger' med karamellisert løk

med regnbuefries og burgerdressing

Vår 'Naked cheeseburger' er perfekt for deg som elsker burger, men som blåser i burgerbrødet! Vi pakker burgeren inn i salatblader med tomat og karamellisert løk, og serverer den med ovnsbakte regnbuefries og burgerdressing som tilbehør

Allergener:
Gluten
Hvete
Sesam
Soya
Bløtdyr
Melk
Egg
Sennep
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Poteter

1 stk

Gulrot

1 stk

Rødbete

250 g

Kjøttdeig av storfe og svin

25 g

Brødrasp

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Rødløk

25 g

Umamisaus

(Inneholder Sesam, Soya, Hvete, Gluten, Bløtdyr)

50 g

Revet gouda

(Inneholder Melk)

1 stk

Tomat

1 stk

Salat

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

8 g

Hello Sunrise

(Inneholder Selleri, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

½ ss

Olje til steking

½ ts

Sukker til karamellisert løk

¼ ts

Salt til karamellisert løk

2 ss

Vann til karamellisert løk

1

Egg til biffer

¼ ts

Salt til biffer

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier858 kcal
Energi (kj)3591 kj
Fett54.9 g
Mettet fett16.8 g
Karbohydrater54.2 g
Sukker16.4 g
Protein40.6 g
Natrium3799.9 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Lag fries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet, gulrot og rødbete (uskrelt) i 1 cm tynne staver.

Fordel grønnsaker på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med salt og pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

Karamelliser løk
2

I mellomtiden, skjær rødløk i tynne skiver.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek løk i 5-6 min, eller til myknet.

Tilsett umamisaus, smør, vann, sukker og salt. Stek videre i 3-5 min, eller til karamellisert.

Legg over i en skål.

Forbered farse
3

I mellomtiden, skjær tomat i tynne skiver.

Skjær rotdelen av salat, trekk forsiktig bladene fra hverandre og grovhakk.

Bland kjøttdeig, egg, brødrasp, halvparten av Hello Sunrise, salt og en klype pepper i en stor skål.

Form farse til burgere (1 per person) med fuktige hender)

Stek burger
4

Varm opp olivenolje i samme stekepanne (tørk av den først) på middels høy varme.

Stek burgere i 4-5 min på hver side, eller til akkurat gjennomstekte.

Topp hver burger med revet gouda og dekk til med lokk i 30 sek, eller til osten smelter.

VIKTIG: Burgerne er ferdige når de er uten antydninger av rødt.

TIPS: Dekk stekepannen med folie dersom du ikke har lokk.

Bland dressing
5

I mellomtiden, bland majones, resterende Hello Sunrise og en klype pepper i en liten skål.

Server
6

Anrett fries, salat og tomat på tallerkener.

Topp salat med burgere karamellisert løk.

Server med en klatt burgerdressing.