Pannestekt halloumi og bulgursalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pannestekt halloumi og bulgursalat

Pannestekt halloumi og bulgursalat

med balsamicoglasert rødbete og dillyoghurt

Nyt en kjapp og smaksrik vegetarrett med vår pannestekte halloumi og bulgursalat! Retten serveres med balsamicoglasert rødbete og rødkål, og toppes med dillyoghurt og ristede gresskarkjerner.

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Hvete
Gluten
Melk
Sulfitter
Selleri
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

85 g

Bulgur

(Inneholder Hvete, Gluten)

250 g

Halloumi

(Inneholder Melk)

75 g

Rødkål

1 stk

Rødbeter, ferdigkokte

12 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

1 stk

Gulrot

60 g

Salatblanding

1 pose

Dill

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

10 g

Gresskarkjerner

(Kan inneholde Spelt, Peanøtter, Sesam, Hvete, Havre, Nøtter, Bygg, Kamut, Rug)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann til bulgur

¼ ts

Salt til bulgur

1 ss

Olje til bulgur

¼ ts

Salt til saus

½ ss

Olje til grønnsaker

¼ ts

Salt til grønnsaker

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier818 kcal
Energi (kj)3421 kj
Fett48.6 g
Mettet fett23.3 g
Karbohydrater162.5 g
Sukker125.3 g
Protein37.8 g
Natrium408 mg

Framgangsmåte

Kok bulgur
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann.

Tilsett bulgur, grønnsaksbuljong og salt. Senk til middels lav varme og la putre under lokk i 9-10 min, eller til 'al dente'.

Bland dillyoghurt
2

I mellomtiden, varm opp en stekepanne på middels høy varme.

Rist gresskarkjerner i 2-3 min, eller til de begynner å poppe. Sett til side.

Grovhakk dill.

Bland yoghurt, dill, salt og en klype pepper i en mellomstor skål. Sett til side.

Stek halloumi
3

Skjær halloumi i tynne skiver (2 per person).

Varm opp en skvett olivenolje i samme stekepanne på middels høy varme.

Stek halloumi med Mamas Favoritt i 2-3 min på hver side, eller til gyllen. Sett til side.

Stek rødbete
4

Varm opp olivenolje i en mellomstor stekepanne på middels høy varme.

Skjær rødbete i 3 cm store biter.

Stek rødbete og rødkål i 3-4 min, til myknet.

Tilsett balsamico og salt, og stek videre i 1 min. Sett til side i en skål.

Bland salat
5

Skrell gulrot i lange bånd med en potetskreller. Finhakk den siste biten.

Skyll salatblanding.

Vend salatblandingen i kjelen med ferdigkokt bulgur.

Server
6

Anrett bulgursalat, rødbete og rødkål, og gulrot i skåler.

Topp med halloumi, dilldressing og gresskarkjerner.