Gjør en indisk vri på ukens fiskemåltid! Vi krydrer hysefileter med laksakrydder, topper den med sataysaus og serverer den på luftig jasminris. Retten piffes opp med fargerike grønnsaker og et dryss salte peanøtter.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 g
Jasminris
250 g
Hyse
(Inneholder Fisk)
1 pose
Koriander
1 stk
Lime
1 stk
Agurk
20 g
Saltede peanøtter
(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)
4 g
Ga-Laksa
1 g
Chiliflak
1 stk
Gulrot, Julienne
100 g
Sataysaus
(Inneholder Peanøtter, Soya, Gluten, Hvete)
3 dl
Vann til ris
½ ts
Salt til ris
1 ss
Vann til saus
¼ ts
Salt til saus
¼ ts
Salt til fisk
Kok opp en mellomstor kjele med vann.
Tilsett ris og salt. Kok under lokk på lav varme i 14 min, og ta kjelen av varmen.
I mellomtiden, finhakk koriander.
Skjær lime i båter.
Grovhakk agurk.
Bland sataysaus, chiliflak, salt og vann i en liten skål.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tørk fisk med kjøkkenpapir og krydre med Ga-laksa og salt.
Stek i 2-3 min på hver side, eller til gjennomstekt.
TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt i midten.
Anrett ris, agurk, gulrot og fisk i skåler.
Topp fisk med sataysaus.
Dryss over koriander og peanøtter.
Server med limebåter.