Rask laksakrydret hyse og sataysaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask laksakrydret hyse og sataysaus

Rask laksakrydret hyse og sataysaus

med jasminris og salte peanøtter

Gjør en indisk vri på ukens fiskemåltid! Vi krydrer hysefileter med laksakrydder, topper den med sataysaus og serverer den på luftig jasminris. Retten piffes opp med fargerike grønnsaker og et dryss salte peanøtter.

Tags:
Superrask
Rask
Under 650 kcal
Melkefri
Spis meg først
Allergener:
Fisk
Peanøtter
Soya
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

250 g

Hyse

(Inneholder Fisk)

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

1 stk

Agurk

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

4 g

Ga-Laksa

1 g

Chiliflak

1 stk

Gulrot, Julienne

100 g

Sataysaus

(Inneholder Peanøtter, Soya, Gluten, Hvete)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

1 ss

Vann til saus

¼ ts

Salt til saus

¼ ts

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier603 kcal
Energi (kj)2521 kj
Fett13.8 g
Mettet fett2.4 g
Karbohydrater80.2 g
Sukker13.4 g
Protein39.4 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann.

Tilsett ris og salt. Kok under lokk på lav varme i 14 min, og ta kjelen av varmen.

Bland saus
2

I mellomtiden, finhakk koriander.

Skjær lime i båter.

Grovhakk agurk.

Bland sataysaus, chiliflak, salt og vann i en liten skål.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Stek fisk
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tørk fisk med kjøkkenpapir og krydre med Ga-laksa og salt.

Stek i 2-3 min på hver side, eller til gjennomstekt.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt i midten.

Server
4

Anrett ris, agurk, gulrot og fisk i skåler.

Topp fisk med sataysaus.

Dryss over koriander og peanøtter.

Server med limebåter.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image