Prøv smaker fra hele verden

Typer av retter

Våre beste oppskrifter og ideer til grillmat

Når solen titter frem, følger duften av deilige grillmat nesten alltid etter. Ingenting sier norsk sommer som grillmat, så vi er her for å dele våre favorittideer til grillen for å gi deg litt inspirasjon til neste hetebølge.

Grilloppskrifter med alt du ønsker deg

Deilig kjøtt, sprø mais, god marinade og masse krydder. Nedenfor finner du grilloppskriftene fra HelloFresh som passer best til din sommermeny.

Få de beste tipsene for å tilberede god grillmat

Hvordan forberede en god grillkveld

Trenger du en idiotsikker handleliste til din neste grillkveld? Vi har deg. Her er noen av våre must-haves for din neste hagesoiree:
 • Kyllingbryst og lår
 • Pølser
 • Burgere
 • Halloumi
 • Sopp
 • Salat
 • Burgerbrød
 • Poteter
 • Sauser og dipper
 • Maiskolber
 • Brus og drikke
 • Dette er bare listen vår, men endre den gjerne avhengig av dine krav og preferanser. Hvis denne listen ser overveldende ut, kan du få inspirasjon til hva du trenger fra en av våre HelloFresh grillmat-oppskrifter. Og hvis du vil ta alt stresset ut av din neste grillkveld, hvorfor ikke prøve en HelloFresh-matkasse? Fullstendig tilpassbar; du velger bare måltidene du ønsker hver uke, deretter blir de ferdigporsjonert ingrediensene levert rett på døren med trinnvise instruksjoner om hvordan du tilbereder dem. Nydelig!

Ikke glem tilbehør til grillmaten

Nå har du skaffet burgere, pølser, kebab og hovedretter, er det viktig å ikke glemme tilbehøret. Tilbehør kan virkelig “make or brake” et måltid, spesielt når det gjelder grillmat. Det er viktig å sørge for at du har alt du trenger av grillmat-tilbehør, som salater, bønner, chips og ris. Hvorfor ikke prøve å lage en superdigg BBQ-kylling med sorte bønner mens du holder på? Dette er den ultimate sideretten som folk definitivt vil spørre deg om oppskriften på.
Ved siden av tilbehøret må du også ha et godt utvalg av desserter, spesielt hvis du har mange sultne mager å mette! En avkjølte sjokoladeostekake er rik, kremet og vil garantert imponere dine gjester som har litt søtsug.

Vanlige spørsmål om grillmat

Hva spiser man til grillmat?

Til grillmat kan man spise en rekke deilige retter. Populære valg inkluderer saftige biffer, grillede grønnsaker, smakfulle pølser, fersk fisk og saftige kyllingstykker. I tillegg kan man nyte salater, maiskolber, potetsalat, brød og saus. Mulighetene er mange, og det viktigste er å velge det man liker best og skape en god balanse mellom proteiner og grønnsaker.

Hva må man ha med på grilling?

Når du skal på grilling kan det være lurt å ha med matvarer som saftige hamburgere, pølser, kyllingfileter, maiskolber og grønnsaksspyd. Husk å pakke med deg krydder, marinader og eventuelle sauser du ønsker å bruke. Skal du grille i en park eller i skogen er det i tillegg smart å ha med engangsgrill, tennvæske og fyrstikker for å kunne tenne grillen. Ta også gjerne med deg grilloppskrifter, skjærebrett, kniver, tallerkener, bestikk, tørkepapir og søppelsekker for enkel bruk og rydding.

Hva kan man servere til grillmat?

Det er mange deilige retter man kan servere til grillmat. En frisk og grønn salat med sesongens grønnsaker kan være et godt valg. Potetsalat med urter eller maiskolber med smør og krydder er også populære tilbehør. I tillegg kan man lage hjemmelagde sauser som hvitløksdressing eller barbecuesaus for å sette en ekstra smak på grillmaten.

Gled deg til middag hver dag!

+4

Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!

Oppskrifter du vil elske!

Få deilige og enkle oppskrifter og alle de ferske ingrediensene dine levert på dørstokken hver uke

Spar opptil 1549 kr