topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ pulled bean-sandwich

BBQ pulled bean-sandwich

med kremet coleslaw og ovnsbakte poteter

I dag kan vi friste med en mettende sandwich med stekte pulled beans, som får en deilig smak av BBQ-saus og vår egen krydderblanding, Ay Cajun-ba. Vi serverer vår BBQ pulled bean-sandwich med ovnsbakte poteter og en kremet coleslaw med aioli, kål og eple.

Tags:
Vegetar
Allergener:
Egg
Gluten
Melk
Hvete
Bygg
Soya
Sulfitter
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

240 g

Pulled beans

(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

500 g

Poteter

150 g

Spisskål, skåret

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

1 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Vann (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

1 ss

Smør (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1014 kcal
Energi (kj)4243 kj
Fett43.1 g
Mettet fett9.3 g
Karbohydrater112.6 g
Sukker24.2 g
Protein43.5 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Bak poteter
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Skjær poteter (uskrelt) i 1 cm båter.

Fordel på et stekebrett med bakepapir. Krydre med salt og pepper og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min, eller til gylne. 

Forbered eple
2

Fjern kjernen og skjær eple i tynne skiver.

Lag epleslaw
3

Bland aioli, vann [1 ss | 2 ss] og en klype salt og pepper i en skål. Bland inn spisskål og eple. Sett til side til servering.

Stek pulled beans
4

Når potetene har 5 min igjen, varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek pulled beans, Ay Cajun-ba og en klype salt og pepper i 3-4 min.

Rør inn smør [1 ss | 2 ss] og fjern fra varmen. Tilsett BBQ-saus og bland godt.

Varm briochebrød
5

Skjær briochebrød i to, legg rett på en rist og varm i ovnen i 3-4 min, til gjennomvarm.

Server
6

Anrett potetbåter på tallerkener.

Legg BBQ-pulled beans og epleslaw på nedre del av briochebrød, og lukk.

Server resterende epleslaw på siden.