topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-vegetarstrimler

BBQ-vegetarstrimler

med persilledressing og eplesalat

Prøv denne vegetariske versjonen av biffsnadder med et hint av deilig BBQ-grillsmak! Som tilbehør serverer vi grønnsaksfries av potet og gulrot, en frisk eplesalat med strimlet kålblanding, en fyldig BBQ-saus og en velbalansert persilledressing.

Tags:
Under 650 kcal
Hvetefri
Vegetar
Allergener:
Soya
Sulfitter
Sennep
Egg
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

2 stk

Gulrot

200 g

Veganske strimler

(Inneholder Soya)

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde Selleri)

1 stk

Eple

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

1 pose

Bladpersille

1 pakke

Yoghurt

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 2)

½ ss

Olivenolje (steg 4)

½ dl

Vann (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier633 kcal
Energi (kj)2648 kj
Fett23.9 g
Mettet fett4.7 g
Karbohydrater75.7 g
Sukker27.4 g
Protein24.5 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Lag grønnsaksfries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet og gulrot (uskrelte) i 1 cm fries.

Overfør til et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med en klype salt og pepper. Bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til møre.

Lag salat
2

I mellomtiden, skjær eple i to, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.

Bland strimlet salat, eple, olivenolje [1/2 ss | 1 ss] og en klype salt og pepper i en mellomstor skål.  

Lag persilledressing
3

Finhakk persille.

Bland yoghurt, majones, persille og en klype salt og pepper i en liten skål.

Stek veganske strimler
4

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek veganske strimler, Ay Cajun-ba og en klype salt og pepper i 2-3 min, eller til brunet. 

Lag saus
5

Senk varmen til middels, tilsett BBQ-saus og vann [1/2 dl | 1 dl] og kok i 1-2 min, eller til gjennomvarmet. 

Server
6

Anrett grønnsaksfries, BBQ-strimler og salat på tallerkener. 

Server med en klatt persilledressing.