HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTagliatelle
topBanner
Tagliatelle

Tagliatelle

med ricottasaus, squash, sjampinjong & tomat

Tags:RaskVegetar
Allergener:melkSelleriEgggluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

200 g

Squash

1 stk

Sjampinjong

2 stk

Hvitløk

1 pose

Tomat

4 g

Gressløk

75 g

Middelhavsdrøm

4 g

Creme fraiche

(Inneholdermelk)

100 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

1 ss

Ricotta

(Inneholdermelk)

½ ts

Finrevet ost

(Inneholdermelk, Egg)

Tagliatelle

(InneholderEgg, glutenKan inneholdeegg, soya, sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

Smør (steg 5)

Salt (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier291 kcal
Energi (kj)1219 kj
Fett23.88 g
Mettet fett15.1 g
Karbohydrater7.03 g
Sukker5.8 g
Protein9.58 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en stor kjele med saltet* vann*. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i 2 cm store biter. Skjær sopp i tynne skiver. Grovhakk tomat. Finhakk gressløk. Finhakk eller press hvitløk.

2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på høy varme. Stek sopp i 2-3 min. Senk til middels høy varme og tilsett squash, en klype salt* og pepper*. Stek i 4-5 min under omrøring. Overfør til en skål.

3

Stek pasta i 3-4 min, eller til “al dente”. Spar litt pastavann* [1/2 dl | 1 dl], og hell av vannet. Legg pasta tilbake i kjelen og drypp over en skvett olivenolje*. Legg lokk på kjelen for å holde varmen.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Tilsett tomat, hvitløk og middelhavsdrøm. Stek i 2-4 min under omrøring. Senk til lav varme og rør inn halvparten av gressløken, grønnsaksbuljong, ricotta, crème fraîche [1/2 boks, 2P], pastavann*, salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og en klype pepper*.

5

Tilsett squash, sopp og pasta til kjelen og rør godt. Rør inn smør* [1 spsk | 2 spsk] til smeltet. TIPS: Hvis nødvendig kan du bruke mer pastavann for å få sausen enda mer kremet.

6

Fordel pasta i dype tallerkener. Strø over finrevet ost og resterende gressløk.