Skip to main content
Tortillachips-panerte svinekoteletter
Tortillachips-panerte svinekoteletter

Tortillachips-panerte svinekoteletter

med maisslaw og hvitløkspotet

Piff opp middagen med vår variant av panerte svinekoteletter! Kjøttet vendes i knusye tortillachips før det sprøstekes. Som tilbehør kan vi friste med en sitronduftende kål- og maissalat, smørvendte persillepoteter og rømme.

Tags:
Hvetefri
Barnevennlig
Allergener:
Milk
Celery
Senf

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Svinekoteletter, urtemarinert

400 g

Småpoteter

75 ml

Rømme

4 g

Hello Sunrise

150 g

Spisskål, skåret

1 stk

Gulrot

1 stk

Mais

1 stk

Sitron

1 stk

Hvitløk

1 stk

Bladpersille

75 g

Tortillachips

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Mel til panering

1 stk

Egg til panering

1 ss

Olje til steking

1 ss

Smør til poteter

¼ ts

Salt til poteter

¼ ts

Salt til salat

Næringsinnhold

Kalorier981 kcal
Energi (kj)4103 kj
Fett51.6 g
Mettet fett16.9 g
Karbohydrater86.6 g
Sukker14 g
Fiber11.5 g
Protein38.4 g
Kolesterol0.1 mg
Natrium184 mg
Calcium1.1 mg
Iron0.1 mg

Framgangsmåte

Kok potet
1

Kok opp en mellomstor kjele med saltet vann.

Kok potet i 12-15 min, eller til de enkelt kan deles med kniv.

Hell av vannet og sett til side under lokk.

Bland slaw
2

I mellomtiden, skrell gulrot i lange bånd med en potetskreller. Finhakk den siste biten.

Hell væske av mais.

Halver sitron.

Bland mais, gulrot og kål i en stor skål. Sett til side.

Forbered panering
3

Knus tortillachips til fine smuler med en kjevle i posen.

Bland hvetemel og en klype salt og pepper i en dyp tallerken.

Visp egg i en ny dyp tallerken.

Bland tortillachips og Hello Sunrise i en tredje dyp tallerken.

Stek kjøtt
4

Krydre kjøtt med en klype salt.

Vend kjøtt først i mel, deretter i egg og til slutt i tortillachips. Legg over på en tallerken.

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje og varm opp på middels høy varme.

Stek kjøtt i 1-2 min på hver side, eller til gyllent og gjennomstekt.

Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir og krydre med en klype salt.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.

Smaksett potet og salat
5

Finhakk persille.

Finhakk eller press hvitløk.

Vend potet med smør, salt, persille og hvitløk rett før servering.

Tilsett en skvett sitronsaft og salt i kålsalaten og bland godt.

Server
6

Anrett kjøtt, potet og salat på tallerkener.

Server med en klatt rømme.