Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske tacos

Asiatiske tacos

med kjøttdeig, pak choi og srirachadressing

Tags:
Rask
Barnevennlig
Allergener:
Egg
Senf
Gluten
Hvede
Schwefeldioxide und Sulfite
Sesamzaad
Soja

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

50 g

Majones

1 stk

Pak choi

8 stk

Små tortillabrød

37.5 g

Asiatisk woksaus

250 g

Kjøttdeig av storfe

1 stk

Gulrot

1 stk

Lime

1 stk

Rødløk

10 g

Sriracha

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier862.2 kcal
Energi (kj)3607.3 kj
Fett45.4 g
Mettet fett10.5 g
Karbohydrater75.5 g
Sukker24.1 g
Fiber6.6 g
Protein38.4 g

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Stek kjøttdeig & løk
1

Finhakk pak choi. Skjær rødløk i tynne skiver. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig, løk og halvparten av pak choi i 3-4 min. Bryt opp kjøttdeigen.

Forbered grønnsaker
2

Riv gulrot (uskrellet). Skjær lime i båter [½ stk, 2P].

Lag saus
3

Tilsett asiatisk woksaus [½ pakke, 2P] til stekepannen og stek i 2-3 min, til sausen er tyknet. Smak til med en stor klype salt* og pepper*.

Bland srirachadressing
4

Bland majones, en skvett limesaft og en skvett sriracha [½ stk, 2P]. TIPS: Sriracha er sterkt, så vær forsiktig.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrødene i mikroen i 10 sekunder.

Server
6

Fyll tortilla med kjøttdeig, revet gulrot, pak choi og en skvett majones med sriracha. Server limebåter på siden.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image