Skip to main content
BBQ-krydrede pulled pork-quesadillas
BBQ-krydrede pulled pork-quesadillas

BBQ-krydrede pulled pork-quesadillas

med guacamole, rømme og ostegratinert nachos

Fysen på det aller beste fra det meksikanske kjøkkenet? Våre quesadillas med BBQ-krydret pulled pork gir deg en smakfull fiesta med spennende farger og dufter. Ostegratinert nachos er det perfekte tilbehøret, som toppes med friske og fargerike ingredienser og serveres med mild rømme og deilig guacamole.

Allergener:
Schwefeldioxide und Sulfite
Senf
Milk
Gluten
Hvede

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Pulled pork

1 stk

Løk

60 g

BBQ-saus

5 g

Tex-Mex

75 g

Tortillachips

150 g

Cheddar/Gouda ostemix, revet

1 stk

Lime

1 stk

Avokado

1 stk

Tomat

1 stk

Rød chili

1 stk

Koriander

150 ml

Rømme

1 stk

Vårløk

8 stk

Små tortillabrød

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til guacamole

¼ ts

Salt til kjøtt

Næringsinnhold

Kalorier1438 kcal
Energi (kj)6017 kj
Fett80.7 g
Mettet fett32.9 g
Karbohydrater111 g
Sukker21.6 g
Fiber12.4 g
Protein57.2 g
Calcium1.4 mg
Iron0.1 mg

Framgangsmåte

Lag pulled pork
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft). 

Finhakk løk.

Varm opp olivenolje i en stor kjele på middels varme.

Stek løk i 1-2 min, eller til den mykner.

Tilsett kjøtt, sky fra pakken, vann [1/2 dl | 1 dl] og Tex-Mex i kjelen.

La småkoke under lokk i 12-14 min.

Forbered topping
2

I mellomtiden, skjær vårløk i tynne skiver.

Del chili i to på langs, fjern frø og skjær i tynne skiver.

Plukk og grovhakk korianderblad.

Grovhakk tomat.

Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje.

Mos avokado med salt og en klype pepper i en mellomstor skål.

TIPS: Tilsett eventuelt en skvett olivenolje i guacamolen.

Forbered quesadillaer
3

Halver lime.

Tilsett BBQ-saus i kjelen med kjøtt. Riv kjøtt i strimler med to gafler.

Fordel pulled pork mellom tortillabrød. La det være igjen en 3 cm bred kant.

Topp pulled pork med halvparten av osten. Krydre med salt og en klype pepper, og press over en skvett limesaft.

Brett tortillabrød til halvmåner.

Gratiner nachos
4

Fordel tortillachips i en ildfast form med stekepapir og topp med resterende ost.

Gratiner i ovnen i 4-5 min, eller til osten har smeltet.

Stek quesadillas
5

Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.

Legg quesadillaer i stekepannen og press flat med en stekespade.

Stek i 1-2 min på hver side, eller til de får en gyllenbrun farge. Snu forsiktig og gjenta på den andre siden.

TIPS: Stek quesadillaer i omganger ved behov.

Server
6

Anrett quesadillas på tallerkener.

Topp nachos med koriander, vårløk, tomat og chili.

Server med rømme og guacamole i skåler.

TIPS: Tilsett chili etter smak - det er sterkt.