Skip to main content
Indisk-inspirert hyse

Indisk-inspirert hyse

med kachumbersalat og kikertkarri

Hyse er en saftig fisk som minner om torsk i smaken, og som står i sentrum av dagens indisk-inspirerte rett. Vi serverer stekt hyse på en krydret kikertkarri med løk, gulrot og kokosmelk. Retten toppes med en indisk kachumbersalat med tomat, agurk og koriander.

Tags:
Rask
Under 50g karbo
Under 650 kcal
Hvetefri
Melkefri
Spis meg først
Allergener:
Senf
Egg
Pesce
Celery

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

5 g

Ginger Ninja

1 stk

Løk

390 g

Kikerter

250 g

Hyse

1 stk

Agurk

4 g

Grønnsaksbuljong

1 stk

Tomat

1 stk

Gulrot

90 ml

Kokosmelk

1 stk

Koriander

4 g

Mild Mahal

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til steking

2 dl

Vann til saus

½ ts

Salt til saus

1 ss

Olje til salat

½ ts

Salt til salat

¼ ts

Salt til fisk

Næringsinnhold

Kalorier522 kcal
Energi (kj)2184 kj
Fett26.7 g
Mettet fett9.5 g
Karbohydrater24.9 g
Sukker10 g
Fiber11.1 g
Protein38.7 g
Natrium569 mg
Calcium0.5 mg

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Finhakk løk.

Riv gulrot (uskrelt).

Stek grønnsaker
2

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek løk og gulrot i 1-2 min, eller til myke.

Lag karri
3

Tilsett Ginger Ninja og Mild Mahal. Stek i 30 sek, til velduftende.

Tilsett kikerter (med væske), kokosmelk, vann, grønnsaksbuljong, salt og en klype pepper.

Senk til middels varme og la putre i 8-10 min, til tyknet.

VIKTIG: Denne oppskriften bruker halve mengden av enkelte ingredienser - dobbeltsjekk ingredienslisten!

Lag kachumbersalat
4

I mellomtiden, grovhakk tomat og agurk.

Finhakk koriander.

Bland tomat, agurk, koriander, olivenolje, salt og en klype salt i en mellomstor skål. Sett til side.

Stek fisk
5

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tørk av fisk med kjøkkenpapir og krydre med salt.

Stek fisk i 2-3 min per side, eller til gyllen og gjennomstekt.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er matt og lett flaker seg.

Server
6

Fordel kikertkarri i skåler.

Topp med fisk og kachumbersalat.