Våre matkasserHjelpGavekort
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet laksepasta

Kremet laksepasta

med stekte grønnsaker og fersk dill

Sleng den kremede pastaen rundt gaffelen og nyt lukten av denne raske pastaretten! Stekt laks og grønnsaker med en kremet saus av creme fraiche og dill. Squash og gulrot gir retten fylde, mens løk og hvitløk gir retten en fin balanse. En enkel og klassisk pastarett som aldri slår feil.

Tags:
Barnevennlig
Allergener:
Fisk
Melk
Selleri
Egg
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stk

Løk

2 stk

Hvitløk

½ stk

Squash

1 stk

Gulrot

1 pose

Dill

250 g

Laksefilet

(Inneholder Fisk)

½ pakke

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

250 g

Tagliatelle

(Inneholder Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde Soya, Egg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 5)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

½ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier855 kcal
Energi (kj)3579 kj
Fett42.52 g
Mettet fett13.1 g
Karbohydrater80.78 g
Sukker8.6 g
Protein40.75 g
Natrium408 mg

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann. Halver og skjær løk [1/2 stk, 2P] i tynne skiver. Press eller finhakk hvitløk. Riv squash [1/2 stk, 2P] grovt. Skrell og riv gulrot grovt. Finhakk dill (spar noen bladertil servering)

Stek grønnsaker
2

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels varme. Stek løk og hvitløk i 2-3 min. Tilsett squash og gulrot, krydre med salt [1/2 ts | 1 ts] og stek i 3 min. Fjern skinnet fra laks og skjær i 2 cm store biter. Krydre laks med en klype salt og pepper.

Stek laks
3

Tilsett laks i stekepannen og stek i 6-7 min. TIPS: Laksen er ferdig når kjøttet er matt i midten.

Kok pasta
4

Kok pasta i 2-3 min, eller til «al dente». Spar litt pastavann [1-2 dl | 3-4 dl] og hell av resten.

Lag saus
5

Tilsett crème fraiche [1/2 pakke, 2P], pastavann, grønnsaksbuljong, dill og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i stekepannen. La sausen småkoke i 4-5 min. Smak til med pepper. Tilsett ferdigkokt pasta og bland godt.

Server
6

Anrett laksepasta i dype tallerkener og topp med resterende saus fra stekepannen. Pynt med resterende dill.