HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGnocchi Og Kjøttdeig
topBanner
Gnocchi og kjøttdeig

Gnocchi og kjøttdeig

med rødvinssaus og fersk persille

Gnocchi er en pasta laget av potet, som både smaker godt og er enkel å tilberede. I denne raske og enkle oppskriften skal vi lage en fyldig kjøttsaus med hint av rødvin som passer perfekt til de små pastakulene. For å gjøre retten komplett anbefaler vi frisk pepper og persille.

Tags:Rapid
Allergener:SelleriGlutenSulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

250 g

Kjøttdeig

2 stk

Gulrot

1 stk

Bladselleri

(InneholderSelleri)

1 stk

Løk

2 stk

Hvitløk

350 g

Gnocchi

(InneholderGlutenKan inneholdeSennep, Soya)

½ boks

Tomatpure

4 g

Kjøttbuljong

60 g

Rødvinssaus

(InneholderSulfitter)

1 pose

Bladpersille

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 1)

1.5 dl

Vann (steg 5)

½ ts

Salt (steg 5)

¼ ts

Sukker (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier703 kcal
Energi (kj)2939 kj
Fett27.18 g
Mettet fett9.5 g
Karbohydrater75.3 g
Sukker24.9 g
Protein36.98 g
Natrium50 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en kjele på middels høy varme. Stek kjøttdeig i kjelen i 4-5 min, til brunet. Bryt opp med stekespaden. Krydre med en klype salt* og pepper*. VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

2

Finhakk gulrot (uskrellet) og selleri. Finhakk løk. Finhakk eller press hvitløk.

3

Varm opp nok olivenolje* til å dekek bunnen av en stekepanne på middels høy varme. Stek gnocchi i ett lag i 6-8 min, til gylne. Vend av og til. Krydre med en klype salt* og pepper*. Fjern fra varmen. TIPS: Tilsett mer olivenolje om gnocchien klistrer seg til pannen. TIPS: Gnocchi trenger ikke å koke før steking.

4

Tilsett gulrot, selleri og løk i kjelen med kjøttdeig. Stek i 2-3 min, til løken er blank. Rør inn hvitløk og tomatpuré [½ boks, 2P]. Stek i ytterligere 1 min.

5

Tilsett kjøttbuljong, rødvinssaus, vann* [1,5 dl | 2,5 dl], salt* [½ ts | 1 ts] og sukker* [¼ ts | ½ ts] i kjelen. Senk til middels varme, dekk til med lokk og la småkoke i 4-5 min. Smak til med salt* og pepper*.

6

Anrett gnocchi i dype tallerkener. Øs over saus. Krydre med en klype pepper*. Pynt med persilleblader.