Amerikansk "cowboyburger" og BBQ-saus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk "cowboyburger" og BBQ-saus

Amerikansk "cowboyburger" og BBQ-saus

med sprø løkringer og ovnsbakt bacon

Burger er alltid en sikker vinner, og selvfølgelig er det gøy å varierer litt, så her byr vi på en lekker oppskrift på burger med biff og masse spennende tilbehør. Vi bygger våre smakfulle burgere med perfekt stekt kjøtt, BBQ-saus, tomatskiver, bacon og løkringer. Vi serverer cowboyburgerne med ovnsbakte poteter og kremet aioli.

Allergener:
Egg
Gluten
Melk
Hvete
Sulfitter
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Ytrefilet av storfe

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

2 g

Panamat

30 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

1 stk

Løk

300 g

Poteter

1 stk

Tomat

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

62.5 g

Bacon, skiver

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 4)

2 ss

Hvetemel (steg 4)

1 ss

Vann (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1056 kcal
Energi (kj)4416 kj
Fett53.96 g
Mettet fett17.5 g
Karbohydrater89.63 g
Sukker18.6 g
Protein54.79 g
Natrium0.3 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Stek poteter og bacon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Ta kjøtt ut av kjøleskapet. Skjær poteter (uskrelt) i 2 cm biter. Fordel poteter på den ene siden av et stekebrett med bakepapir Krydre med en klype salt og pepper og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt. Stek i 25-30 min. Når potetene har 12 min igjen, legg bacon [½ pakke, 2P] på stekebrettet og stek videre. TIPS: For 4P, bruk to stekebrett.

Stek kjøtt
2

Krydre kjøtt med Panamat [½ pakke, 2P] og en klype salt og pepper på hver side. Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på høy varme. Brun kjøtt i 1 min på hver side. Senk varmen litt og stek i 1-2 min på hver side for medium stekt. La kjøttet hvile pakket i folie frem til servering. Kjøttet vil fortsette å steke litt mens det hviler. TIPS: Stek kjøtt i 1-2 min mer for gjennomstekt.

Forbered råvarer
3

Skjær tomat i tynne skiver. Skjær løk i skiver (2 cm tykke) slik at du kan skille den til ringer.

Lag løkringer
4

Visp egg [1 stk | 2 stk], hvetemel [2 ss | 4 ss], vann [1 ss | 2 ss] og salt [¼ ts | ½ ts] i en skål. Vask stekepannen, dekk bunnen med olivenolje og varm opp på middels høy varme. Bland løkringer inn i eggeblandingen til ringene er dekket. Legg løkringer forsiktig i stekepannen. Stek i 1-2 min på hver side, inntil gylne. Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

Varm briochebrød
5

Når poteter og bacon har 5 min igjen av steketiden, legg briochebrød direkte på en rist. Sett briochebrød inn i ovnen og varm i 3-4 min.

Server
6

Smør aioli på briochebrød. Skjær kjøtt i tynne skiver og legg på brødet. Topp med en stor skvett BBQ-saus, tomatskiver, bacon og løkringer. Legg resterende løkringer og poteter på siden. Hell resterende aioli over potetene og server resterende BBQ-saus som dip.