HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAmerikansk "cowboyburger" Og BBQ Saus
topBanner
Amerikansk "cowboyburger" og BBQ-saus

Amerikansk "cowboyburger" og BBQ-saus

med sprø løkringer og ovnsbakt bacon

Bistroburger

Burger er alltid en sikker vinner, og selvfølgelig er det gøy å varierer litt, så her byr vi på en lekker oppskrift på burger med biff og masse spennende tilbehør. Vi bygger våre smakfulle burgere med perfekt stekt kjøtt, BBQ-saus, tomatskiver, bacon og løkringer. Vi serverer cowboyburgerne med ovnsbakte poteter og kremet aioli.

Allergener:EggglutenmelkSulfitterSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

300 g

Angus Ytrefilet

2 stk

Briochebrød

(InneholderEgg, gluten, melkKan inneholdesesam, soya)

2 g

Panamat

30 g

BBQ-saus

(InneholderSulfitter, Sennep)

1 stk

Løk

300 g

Poteter

1 stk

Tomat

40 g

Aioli

(InneholderEgg, Sennep)

62.5 g

Bacon, skiver

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 4)

2 ss

Hvetemel (steg 4)

1 ss

Vann (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier1055.5475 kcal
Energi (kj)4416.4106 kj
Fett53.9575 g
Mettet fett17.5 g
Karbohydrater89.625 g
Sukker18.6 g
Protein54.79 g
Natrium0.3 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Ta kjøtt ut av kjøleskapet. Skjær poteter (uskrelt) i 2 cm biter. Fordel poteter på den ene siden av et stekebrett med bakepapir Krydre med en klype salt og pepper og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt. Stek i 25-30 min. Når potetene har 12 min igjen, legg bacon [½ pakke, 2P] på stekebrettet og stek videre. TIPS: For 4P, bruk to stekebrett.

2

Krydre kjøtt med Panamat [½ pakke, 2P] og en klype salt og pepper på hver side. Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på høy varme. Brun kjøtt i 1 min på hver side. Senk varmen litt og stek i 1-2 min på hver side for medium stekt. La kjøttet hvile pakket i folie frem til servering. Kjøttet vil fortsette å steke litt mens det hviler. TIPS: Stek kjøtt i 1-2 min mer for gjennomstekt.

3

Skjær tomat i tynne skiver. Skjær løk i skiver (2 cm tykke) slik at du kan skille den til ringer.

4

Visp egg [1 stk | 2 stk], hvetemel [2 ss | 4 ss], vann [1 ss | 2 ss] og salt [¼ ts | ½ ts] i en skål. Vask stekepannen, dekk bunnen med olivenolje og varm opp på middels høy varme. Bland løkringer inn i eggeblandingen til ringene er dekket. Legg løkringer forsiktig i stekepannen. Stek i 1-2 min på hver side, inntil gylne. Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

5

Når poteter og bacon har 5 min igjen av steketiden, legg briochebrød direkte på en rist. Sett briochebrød inn i ovnen og varm i 3-4 min.

6

Smør aioli på briochebrød. Skjær kjøtt i tynne skiver og legg på brødet. Topp med en stor skvett BBQ-saus, tomatskiver, bacon og løkringer. Legg resterende løkringer og poteter på siden. Hell resterende aioli over potetene og server resterende BBQ-saus som dip.