Skip to main content
Kokospanert sei og ingefærris
Kokospanert sei og ingefærris

Kokospanert sei og ingefærris

med mangosalat og cajunmajones

Disk opp med en kreativ, fargerik og smakfull fiskerett med sør-amerikanske elementer. Retten er velbalansert og består av dampet ingefærris, frisk mangosalsa, gyllenstekt kokospanert sei og cajunmajones.

Tags:
Rask
Melkefri
Allergener:
Pesce
Gluten
Hvede
Egg
Senf
Schwefeldioxide und Sulfite

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Sei

2 stk

Tomat

½ stk

Mango

1 stk

Koriander

150 g

Langkornet hvit ris

25 g

Panko paneringsmel

50 g

Majones

4 g

Ay Cajun-ba

15 g

Revet kokos

2 ts

Ingefær

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olje til ris

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

½ ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

2 ss

Mel til panering

¼ ts

Salt til panering

1 stk

Egg til panering

¼ ts

Salt til fisk

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til dressing

Næringsinnhold

Kalorier903 kcal
Energi (kj)3778 kj
Fett41.2 g
Mettet fett9.4 g
Karbohydrater97.6 g
Sukker13.6 g
Fiber6.2 g
Protein34.4 g
Kolesterol0.1 mg
Natrium12.5 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Riv ingefær fint.

Varm opp olivenolje i en mellomstor kjele på middels varme.

Stek ingefær i 30 sek, eller til velduftende.

Tilsett vann og kok opp. Tilsett ris og salt. Senk varmen til middels lav og la putre under lokk i 14 min. Fjern fra varmen og la stå med lokk i ytterligere 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

Lag mangosalsa
2

I mellomtiden, skrell mango og del i to på hver side av stenen. Skjær i 2 cm store biter.

Grovhakk tomat.

Bland mango, tomat, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål.

Paner fisk
3

Bland hvetemel, salt og en klype pepper i en dyp tallerken.

Visp egg i en annen dyp tallerken.

Bland panko, revet kokos og halvparten av Ay cajun-bai en tredje dyp tallerken.

Tørk fisk med kjøkkenpapir og krydre med en klype salt.

Vend fisk først i mel, deretter i egg og til slutt i pankoblandingen.

TIPS: Har du ikke egg, bruk 2 ss melk.

Stek fisk
4

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje og varm opp på middels høy varme.

Stek fisk i 2-3 min på hver side, eller til gyllen og gjennomstekt.

Legg over på en tallerken med kjøkkenpapir.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt på innsiden.

Forbered majones
5

I mellomtiden, finhakk koriander.

Bland majones, resterende Aj-Cajun-Ba, en skvett vann, salt og en klype pepper i en liten skål.

Server
6

Fyll en liten skål med ris og press til en kompakt masse. Plasser en tallerken på toppen av skålen og snu rundt, for å lage en kuppel. Lag en kuppel per porsjon.

Anrett fisk og mangosalsa på tallerkenene.

Server med en klatt majones.

Garner med koriander.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image