Skip to main content
Rask asiatisk kjøttdeigtaco
Rask asiatisk kjøttdeigtaco

Rask asiatisk kjøttdeigtaco

med pak choi og sterk srirachadressing

Taco leder som oftest tankene til Mexico, men denne varianten byr faktisk på asiatiske smaker. Disk opp med taco av kjøttdeig og purreløk stekt i asiatisk woksaus, med gulrot, pak choi, lime og srirachadressing.

Tags:
Superrask
Rask
Melkefri
Barnevennlig
Allergener:
Gluten
Sesamzaad
Soja
Hvede

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

37.5 g

Asiatisk woksaus

1 stk

Lime

250 g

Kjøttdeig av storfe og svin

8 stk

Små tortillabrød

1 stk

Pak choi

50 g

Vegansk srirachamajones

1 stk

Gulrot, Julienne

½ stk

Purre

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til saus

Næringsinnhold

Kalorier871 kcal
Energi (kj)3643 kj
Fett46.3 g
Mettet fett11.1 g
Karbohydrater77.1 g
Sukker14 g
Fiber8 g
Protein32.2 g
Natrium7000.3 mg
Potassium230 mg
Calcium54 mg
Iron0.9 mg

Framgangsmåte

Stek kjøttdeig og purre
1

Hvis du ikke har mikrobølgeovn, forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.

Halver og skjær purre i tynne skiver.

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig og purre i 4-5 min, eller til brunet.

VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.

Forbered grønnsaker
2

Skjær lime i båter.

Finhakk pak choi.

Lag saus
3

Tilsett asiatisk woksaus til stekepannen og stek i 2-3 min, til sausen er tyknet. Krydre med salt og en klype pepper.

I mellomtiden, bland srirachamajones med en skvett limesaft i en skål.

Varm tortillabrød i mikrobølgeovnen i 30-60 sekunder, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Sett alt frem på bordet.

Fyll hver tortilla med kjøttdeig, gulrot, pak choi og en klatt srirachamajones.

Server limebåter på siden.