topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetariske halloumitacos

Vegetariske halloumitacos

med karamellisert rødløk og grønn avokadomos

Tags:
Vegetar
Allergener:
Egg
Sennep
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

15 ml

Balsamico

200 g

Halloumi

2 stk

Rødløk

2 stk

Hvitløk

2 stk

Tomat

1 stk

Salat

1 g

Oregano, tørket

1 stk

Sitron

1 stk

Avokado

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

Ikke inkludert i matkassen din

3 ts

Sukker (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1024 kcal
Energi (kj)4286 kj
Fett51.61 g
Mettet fett19.9 g
Karbohydrater84.47 g
Sukker23.4 g
Protein37.21 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Skjær halloumi i 1 cm tykke skiver. Skjær rødløk i tynne halve skiver. Press eller finhakk hvitløk. Skjær tomat i tynne halve skiver. Riv salatblader av hjertesalat.


Karamelliser rødløk
2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek løk under omrøring i 5-6 min, eller inntil myke. Tilsett balsamico og sukker* [3 ts | 6 ts] og la simre i 3-5 min, inntil karamellisert. Overfør til en liten skål. 


Mariner halloumi
3

Bland oregano, halvparten av hvitløk, en skvett olivenolje* og en klype pepper* i en bolle. Vend halloumi i bollen. 


Lag avokadodressing
4

Skjær sitron i båter. Skjær avokado på langs, fjern stein og grav innmat ut med en skje. Mos avokado, majones, en skvett sitronsaft og resterende hvitløk med en gaffel i en liten skål. Krydre med en klype salt* og pepper*. 


Stek halloumi
5

Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne (skyll den først) på middels høy varme. Stek halloumi i 2 min på hver side, eller inntil gyllen. Varm tortillabrød i ovnen i 4-5 min eller i en mikrobølgeovn i 10 sek. 


Servér
6

Fyll tortillabrød med tomat, hjertesalat, karamellisert rødløk og halloumi. Drypp med avokododressing og servér med resterende sitronbåter ved siden av.