HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetariske Halloumitacos
topBanner
Vegetariske halloumitacos

Vegetariske halloumitacos

med karamellisert rødløk og grønn avokadomos

Tags:Vegetar
Allergener:SulfittermelkEggSennepgluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

15 ml

Balsamico

(InneholderSulfitter)

200 g

Halloumi

(Inneholdermelk)

2 stk

Rødløk

2 stk

Hvitløk

2 stk

Tomat

1 stk

Hjertesalat

1 g

Oregano, tørket

1 stk

Sitron

1 stk

Avokado

25 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholdergluten)

Ikke inkludert i matkassen din

3 ts

Sukker* (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier1024.3251 kcal
Energi (kj)4285.7759 kj
Fett51.6095 g
Mettet fett19.9 g
Karbohydrater84.4699 g
Sukker23.3 g
Protein37.2144 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Skjær halloumi i 1 cm tykke skiver. Skjær rødløk i tynne halve skiver. Press eller finhakk hvitløk. Skjær tomat i tynne halve skiver. Riv salatblader av hjertesalat.


2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek løk under omrøring i 5-6 min, eller inntil myke. Tilsett balsamico og sukker* [3 ts | 6 ts] og la simre i 3-5 min, inntil karamellisert. Overfør til en liten skål. 


3

Bland oregano, halvparten av hvitløk, en skvett olivenolje* og en klype pepper* i en bolle. Vend halloumi i bollen. 


4

Skjær sitron i båter. Skjær avokado på langs, fjern stein og grav innmat ut med en skje. Mos avokado, majones, en skvett sitronsaft og resterende hvitløk med en gaffel i en liten skål. Krydre med en klype salt* og pepper*. 


5

Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne (skyll den først) på middels høy varme. Stek halloumi i 2 min på hver side, eller inntil gyllen. Varm tortillabrød i ovnen i 4-5 min eller i en mikrobølgeovn i 10 sek. 


6

Fyll tortillabrød med tomat, hjertesalat, karamellisert rødløk og halloumi. Drypp med avokododressing og servér med resterende sitronbåter ved siden av.