25 ml
Soyasaus
(InneholderHvete, Soya, Gluten)250 g
Kjøttdeig
150 g
Fullkornsnudler
(InneholderHvete, Gluten)1 stk
Pak choi
1 stk
Rød chili
2 stk
Hvitløk
½ stk
Ingefær
30 g
Hoisinsaus
(InneholderHvete, Soya, Gluten, Sesam)20 g
Peanøtter
1 stk
Rødløk
2 stk
Gulrot
1 ss
Olivenolje (steg 5)
Skjær rødløk i tynne halve skiver. Skjær gulrot (uskrellet) i tynne staver. Grovhak pak choi. Press eller finhakk hvitløk. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Skjær chili i tynne skiver.
Kok opp en kjele med vann* og en klype salt*. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middelshøy varme. Stek rødløk og gulrot i 3-4 min.
Tilsett pak choi, ingefær, hvitløk og en god klype salt* og stek i 1 min. Overfør til en skål og sett til side.
Kok nudler i 1-2 min. Spar litt nuddelvann* [1/2 dl | 1 dl]. Hell av resten av vannet. Tilsett hoisinsaus og nuddelvann i kjelen med nudler og bland godt.
Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne. Stek kjøttdeig i 3-4 min. Senk til lav varme. Tilsett soyasaus, grønnsaker og nudler, og bland godt. Smak til med salt* og pepper*. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.
Anrett nudler, grønnsaker og kjøttdeig i dype tallerkener. Topp med peanøtter og chili.