HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconChar Siu Inspirert Kjøttdeig
topBanner
Char siu-inspirert kjøttdeig

Char siu-inspirert kjøttdeig

med hoisinvendte nudler og stekte grønnsaker

Tags:Rask
Allergener:SoyaglutenSesamPeanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

25 ml

Soyasaus

(InneholderSoya, gluten)

250 g

Kjøttdeig

150 g

Fullkornsnudler

(Inneholdergluten)

200 g

Pak choi

1 stk

Chili

2 stk

Hvitløk

½ stk

Ingefær

30 g

Hoisinsaus (vegetarisk)

(InneholderSoya, gluten, Sesam)

20 g

Peanøtter

(InneholderPeanøtterKan inneholdesesam, nøtter)

1 stk

Rødløk

2 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje* (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier667.56 kcal
Energi (kj)2793.071 kj
Fett25.8132 g
Mettet fett8.7 g
Karbohydrater72.8452 g
Sukker25.3 g
Protein37.398 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Skjær rødløk i tynne halve skiver. Skjær gulrot (uskrellet) i tynne staver. Grovhak pak choi. Press eller finhakk hvitløk. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Skjær chili i tynne skiver.

2

Kok opp en kjele med vann* og en klype salt*. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middelshøy varme. Stek rødløk og gulrot i 3-4 min.

3

Tilsett pak choi, ingefær, hvitløk og en god klype salt* og stek i 1 min. Overfør til en skål og sett til side.

4

Kok nudler i 1-2 min. Spar litt nuddelvann* [1/2 dl | 1 dl]. Hell av resten av vannet. Tilsett hoisinsaus og nuddelvann i kjelen med nudler og bland godt.

5

Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne. Stek kjøttdeig i 3-4 min. Senk til lav varme. Tilsett soyasaus, grønnsaker og nudler, og bland godt. Smak til med salt* og pepper*. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

6

Anrett nudler, grønnsaker og kjøttdeig i dype tallerkener. Topp med peanøtter og chili.