HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconJapanske Tacos
topBanner
Japanske tacos

Japanske tacos

med krydret kjøttdeig og sprø kålsalat

Populær

Vi drømmer oss bort til Asia med en fantastisk oppskrift på japanske tacos! Vi steker kjøttdeig med hvitløk, ingefær og sesamfrø for å få frem de herlige asiatiske smakene. Deretter bygger vi hver taco med asiatisk majones, krydret kjøttdeig, sprø kålsalat og en klype chili.

Tags:One PanRask
Allergener:SesamEggSennepSoyaGlutenHveteSulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Hvitløk

250 g

Kjøttdeig

1 stk

Rød chili

50 g

Asiatisk majones

(InneholderSesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)

37.5 g

Asiatisk woksaus

(InneholderSesam, Soya, Gluten, Hvete, Sulfitter)

8 stk

Små tortillabrød

(InneholderGluten, Hvete)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholdeSelleri)

1 stk

Lime

1 stk

Rødløk

1 stk

Ingefær

1 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier1008 kcal
Energi (kj)4219 kj
Fett58 g
Mettet fett13.1 g
Karbohydrater77.77 g
Sukker25.6 g
Protein38.62 g
Natrium50 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Hvis du ikke har mikrobølgeovn, sett ovnen på 200°C/180°C (varmluft). Riv ingefær (uskrellet) og hvitløk fint. Finhakk rødløk. Skjær lime i båter. Skjær chili i tynne skiver. Riv gulrot (uskrellet).

2

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig og rødløk med en klype salt i 5-6 min. Bryt opp kjøttdeigen med stekespaden. VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

3

Bland strimlet salat, gulrot, en skvett limesaft, olivenolje [1 ss | 2 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en skål.

4

Tilsett hvitløk og ingefær i stekepannen med kjøttdeig og stek i 1 min. Tilsett asiatisk woksaus [1/2 pakke, 2P] og bland godt. Krydre med en stor klype pepper.

5

Legg tortillabrød på en tallerken og varm i mikroen i 30-60 sek. Hvis du bruker ovnen, pakk tortillabrød inn i folie og stek i ovnen i 4-5 min, til gjennomvarmet.

6

Smør tortilla med asiatisk majones. Topp med kålsalat, kjøttdeig og chili. Server resterende limebåter på siden.