Skip to main content

Rask urtemarinerte svinekoteletter

med aromatisk pinjekjerne- og couscoussalat

Lag noe raskt og enkelt med inspirasjon fra Middelhavet! Urtemarinert svinekotelett serveres med en frisk couscoussalat med smak av middelhavsurter og sitrusfrukt. En kremet klatt rømme setter prikken over i-en.

Tags:
Superrask
Mer grønt
Proteinrik
Under 650 kcal
Allergener:
Selleri
Sennep
Gluten
Hvete
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Svinekoteletter, urtemarinert

4 g

Hello Sunrise

(Inneholder: Selleri, Sennep)

100 g

Couscous

(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Soya, Sennep)

250 g

Cherrytomater

1 stk

Agurk

1 stk

Bladpersille

1 stk

Løk

10 g

Pinjekjerner

(Kan inneholde spor av: Hvete, Sesam, Rug, Peanøtter, Spelt, Gluten, Nødder, Bygg, Havre)

75 ml

Rømme

(Inneholder: Melk)

1 stk

Citrus

4 g

Buljong

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann til couscous

½ ss

Olje til couscous

¼ ts

Sukker til sylting

Næringsinnhold

Kalorier645 kcal
Energi (kj)2699 kj
Fett32.7 g
Mettet fett11 g
Karbohydrater52.4 g
Sukker10.1 g
Fiber7.5 g
Protein33.6 g
Natrium578 mg
Potassium227.1 mg
Calcium21 mg
Iron1 mg

Framgangsmåte

Lag couscous
1

Varm opp en mellomstor kjele på middels høy varme.

Rist pinjekjerner i 3-4 min, eller til gylne. Sett til side i en skål.

Tilsett vann, buljong og Hello Sunrise i kjelen, og kok opp.

Tilsett couscous og olivenolje, og rør godt. Ta kjelen av varmen og la stå under lokk i 5 min, eller til vannet er absorbert.

Stek kjøtt
2

I mellomtiden, skjær sjalottløk i tynne skiver.

Halver sitrusfrukt.

Bland en skvett sitrusfruktsaft, en klype salt og sukker i en stor skål. Vend sjalottløk i laken og sett til side.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøtt i 3-4 min, eller til brunet og gjennomstekt.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.

3

I mellomtiden, grovhakk agurk.

Del cherrytomater i to.

Riv persille i grove biter.

Bland tomat, agurk, persille, pinjekjerner og couscous i skålen med sjalottløk rett før servering.

4

Anrett coucoussalat og kjøtt på tallerkener.

Server med en klatt rømme.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image